Bryllupsfotografering, der fortæller jeres historie

Hvis du har læst om bryllupsfotografering, have du sandsynligvis stødt på den frase “fortælling.” Bryllupsfotografer vil tilgang historiefortælling med varierende visioner og teknikker, og ofte henvise til eller fremhæve historiefortælling på forskellige måder. Jeg troede, det ville være interessant at skitsere de forskellige typer af historiefortælling en fotograf kan gøre for at hjælpe dig med at visualisere nogle måder, du gerne vil have din bryllupsdag, taget til fange.
En bryllupsdag kommer rig med flotte detaljer, smukt klædt mennesker og overbevisende begivenheder, der vil aldrig gentage. Opfange alle disse aspekter af din bryllupsdag kan bevise både udfordrende og en masse sjov.

Bryllup historiefortælling gennem detaljer

Når jeg chatte med klienter, der har bevaret mine tjenester, jeg har til formål at opdage hvad detaljerne i deres bryllupsdag er meningsfuld for dem. Dette kunne være noget så simpelt som blomster, ringene, eller noget mere komplekse, som part favoriserer eller kage dekorationer, eller noget over-the-top specielle som et bryllup kjole slør videre fra brudens mor eller bedstemor.
Brudepar sætter undertiden en masse arbejde i disse detaljer, endda gå så langt som at skabe nogle af dem personligt, og det betyder, at jeg skal lægge en masse kræfter til at fange noget, der er nøglen til dem og deres dag.

Bryllup historiefortælling gennem landestandard

Mens den første type af historiefortælling drøftede vi tendens til at fange close-up, små detaljer, man kan sige det miljø, hvor brylluppet finder sted er en anden type af detaljer. Herunder en følelse af sted og placering har klienterne en erindring om hvor deres bryllupsdag fandt sted. Arkitektonisk eller landskab type fotos fange disse minder pænt. Jeg mener, at integrere bruden og gommen i et locale skud, som vist i det tredje eksempel nedenfor, er især effektiv og meningsfuld.

Bryllup historiefortælling gennem formelle portrætter

Blandt mange fotografer jeg respekterer og beundrer, har bryllup portrætter, også kaldet formals, ikke en høj anseelse. De frygter at formals tager en masse tid og ofte præsentere vores klienter i stiv, unaturlige, konstruerede udgør. De ville meget hellere fange naturlige øjeblikke. Heldigvis formals behøver ikke at slå ud kedeligt eller stiv, og jeg tror, fange et par “sæt” skud hvor vi præsenterer vores klienter, familie og venner i sæt ordninger er meget vigtigt for dem, fordi disse billeder skildre dem, da de kiggede på den store dag.
Bed folk om hvilke bryllupsfoto er mest tilbøjelige til at hænge på væggen i deres hjem, eller stå på deres skrivebord på arbejde, og det er typen af skud de fleste af dem vil vælge. Derfor mener jeg at tage sig tid til at præsentere mine klienter på deres bedste til at vise hvordan de så ud på deres bryllup dag dokumenter en afgørende del af bryllup dag historien.

Bryllup historiefortælling gennem in-the-moment fotografering

Denne type af bryllupsfotografering er ofte kaldet photojournalistic eller dokumentarfilm. Tænk på typen af fotografering en krig zone fotograf gør… okay, bare for sjov, men det er den samme i hvor bryllupsfotograf fanger unscripted øjeblikke, personlige interaktioner og begivenheder som de forekommer i løbet af dagen. Uanset hvad du kalder det, gerne jeg tænke på det som in-the-moment fotografering. Ingen tænker, ingen iscenesættelse, ingen pre-arranging, bare foregribelse og at være der. Bryllupsfotograf ser og foregribe de afgørende øjeblikke og hurtigt at reagere for at fange dem med sit kamera. De resulterende billeder bevise ofte meget speciel, da de føler virkelig og skildre usminkede følelser.
Som bryllupsfotograf, anvender jeg en blanding af disse historiefortælling metoder. Jeg håber, at slutte sig til dig på din bryllupsdag København at fange dig, din familie, din once-in-a-lifetime øjeblikke, fortælle de særlige detaljer af dagen, og gennem hele din historie.

indhold