Brud og gommens bryllupsforberedelser = panik?

Brud og gommens bryllupsforberedelser = panik? Jeg kan ikke tælle hvor mange gange vi har set eller hørt om en brud, som registrerer sig på bryllupsmagi.dk en måned før brylluppet med henblik på ”lige at finpudse detaljerne” og så går i PANIK fordi hun opdager, hvor mange ting hun overhovedet ikke har tænkt over i sin bryllupsplanlægning! Mange tror at der bare lige skal være styr på de store ting som at købe brudekjole, reservere selskabslokaler, kontakte en fotograf, bestille vielsesringe og så invitere nogle bryllupsgæster.

Virkeligheden er desværre, at mange fuldstændig undervurderer hvor mange detaljer, der skal styr på i forberedelserne til et bryllup

Virkeligheden er desværre, at mange fuldstændig undervurderer hvor mange detaljer, der skal styr på i forberedelserne til et bryllup. Hvis du udskriver en liste over de ting man skal købe, gøre eller tage stilling til i den perfekte bryllupsplanlægning, og hver ting fylder én linie, vil udskriften fylde ca. 14 A4-ark! Det er komplet uoverskueligt for de fleste og derfor har vi lavet denne hjemmeside som ud over at du kan lave dit bryllupsbudget online, også kan få adgang til den mest fantastiske huskeliste, som du kan bruge som afkrydsnings-tjekliste!

Kender i nogle internationale par der skal giftes i Danmark? Se bryllupsfotos her.

Bryllupsplanlægnings huskeliste

I årenes løb voksede listen sig større og større og vi valgte derfor i år at plukke de vigtigste ting ud og samle til en bryllupsplanlægnings huskeliste her på sitet! Vores online huskeliste har hundredvis af emner, men i bogen har vi fokuseret på de 100 vigtigste ting du skal KØBE eller GØRE og er delt op i en ét år lang tidslinie, startende fra ca. 1 år før brylluppet og så fremefter.

Skal i giftes i Køge? Se billeder ved fotograf her.

indhold