Bryllupsrejse i Danmark: 4 fortryllende destinationer til det nygifte ægtepar

Bryllupsrejser kan føre eventyrlige steder hen, og ​mange rejser verden rundt​ for at finde oplevelser som nygifte. Men I behøver ikke at se langt for at finde eventyr. Inden for Danmarks grænser findes der et utal af smukke og spændende steder, hvor I sammen kan få mange gode stunder.

bryllup

Ferieafslapning og forkælelse i Vejle Fjord

Find guddommelig ro og velvære med en tur til Danmarks svar på de romerske termer. I naturskønne omgivelser kan I som ægtepar nyde bryllupsrejsen inde og ude i spa-resortet i Vejlefjord Spa og Hotel. Her kan i sammen komme helt ned i gear og nyde en hel uge med massage, spabad og vandreture. På hotellet finder I alt hvad I skal bruge for at skabe den

perfekte romantiske oplevelse. Og ønsker I at tage ture udenfor, er hotellet placeret tæt på skov og badestrand. Er I til en større udflugt kan I med fordel kører en dag ind til Vejle by. Byen er fyldt med spændende arkitektur, shopping og kunstoplevelser.

Ferieafslapning og forkælelse i Vejle Fjord

Solskinsøen rundt på to hjul

Er I til aktive ferie og oplevelser der byder på masser af motion og sightseeing, kan det være at bryllupsrejsen tager jer til Bornholm. ​Her kan I selv cykle øen rundt​ eller koble jer på en af de guidede ture for rejsende cyklister. Cykelruten er 103 km i alt, og under hele ruten er der anvist med skilte – så I undgår at fare vild. Ruten går syd om Bornholm fra Rønne til Dueodde og Nexø. I kan dele ruten op og finde de skønneste hoteller for hele rejsen. Følger I hele ruten vil I også komme igennem byer som Svaneke, Gudhjem og Allinge, hvor der er rig mulighed for at spise ude, finde ​flot keramik​ eller slappe af på stranden. Sammen vil i få en oplevelsesrig ferie med høj puls og masser af nye steder, I kan gå på opdagelse i.

bryllupsfotograf

Oplev Hawaii i Nordjylland

Cold Hawaii er særlig kendt for sine høje bølger og mange surfere. Leder I efter en bryllupsrejse, der tager jer ud til havet, kan I sammen prøve nye grænser med bølgerne i Thy. Book op til en uge i Surf Campen og lær dag for dag, hvordan I kan tæmme bølgerne efter jeres vilje. I vil opleve at komme helt tæt på den rå natur, og når dagens lektioner er overstået kan I sammen få varmen i den hede sauna.

Skal i holde jeres bryllup i Nordjylland?

Skab noget nyt sammen i jeres eget hjem

Ude godt, men hjemme er bedst. Eventyret behøver ikke tage jer til fjerne egne. Hvis I er et par, der har det bedst i jeres vante omgivelser, kan en bryllupsrejse for jer betyde en rejse sammen ind i noget nyt. Ved at skabe noget nyt sammen som par, lærer I allerede fra begyndelsen, hvordan rammerne skal være for jeres ægteskab. Bor I i hus, kan I overveje at bygge forskellige ting til haven, såsom en ny ​træterrasse​ som I bygger fra bunden. Har I grønne fingre, kan I også overveje at ​anlægge et blomsterbed og nye græsarealer​ eller plante et nyt træ. Over årene vil I kunne høste frugterne (bogstavelig talt) af jeres hårde arbejde sammen.

Uanset om bryllupsrejsen tager jer lang væk eller sker inden for landets grænser, kan I finde masser af inspiration på Bryllups Magi til både før, under og efter brylluppet. Læs blandt andet vores ​ultimative guide til bryllup​!

indhold