Festindslag

Jamen det er jo bryllup – Til enhver fest – og specielt til en bryllupsfest – vil mange gæster gerne lave et sjovt indslag. Nogle “nøjes” med den traditionelle bryllupstale mens andre vover sig ud i rollespil, practical jokes, fællessange, konkurrencer og billed-shows!

Mange gæster har efterspurgt gode ideer til festlige indslag

Mange gæster har efterspurgt gode ideer til festlige indslag og vi har derfor spurgt vores tusindevis af brudepar, som ER blevet gift, hvad de synes der var rigtig gode og vellykkede indslag til deres fest! Vi har derfor kunnet samlt en række gode ideer til underholdning, festlige indslag og sjove påfund til bryllupsfesten.

Top 10 ting efter frieriet

Når han – eller hun – har friet, går det store planlægningsforløb i gang. Hvad enten det er et stort, pompøst kirkebryllup eller et stille og rolig rådhusbryllup tirsdag eftermiddag, skal I nå at bstille, købe, reservere og tage stilling til mange af de samme ting.

Bryllupskage

Til det perfekte bryllup hører der naturligvis en smuk og præsentabel bryllupskage. Din bryllupskage skal være et naturligt højdepunkt – en vigtig begivenhed, der samler brudeparret og gæsterne på en uforglemmelig måde.

Bryllupsreception

Flere og flere vælger at holde en reception efter vielsen. Enten som en uformel optakt til festen eller i stedet for en decideret fest. Læs her om bryllupsreception!

Musik til bryllupsfesten

I mørke er alle katte grå og når først musikken spiller, er alle glade – eller er de? Læs her hvordan du sikrer dig at musikken til dit bryllup er, som du ønsker!

indhold