HVEM ER JEG (gangfesten.dk)

Jeg hedder Peter Møller Hansen og er født i 1974. I en alder af 20 år blev jeg er uddannet pladesmed. Siden dengang har jeg været selvstændig tankpasser, arbejdet i 2 år som pædagogmedhjælper, kørende sælger indenfor metal industriel, samt jeg har arbejdet 4 sæsoner som rejseleder forskellige steder i Europa & Syd Amerika. Det var som guide i Tyrkiet at ideen med festunderholdning opstod.

underholdning bryllup

HVORNÅR STARTEDE JEG MED OG LAVE FESTUNDERHOLDNING:

Da jeg stoppede som rejseguide i slutningen af 2002 startede jeg med at lave underholdning til fester rundt omkring i Danmark. Det hele startede som en del af et hold skøre tjenere og senere fandt jeg på flere karakter som kan målrettes forskellige arrangementer.

Bare et par år senere begyndte det og gå rigtig hurtig med bookinger og jeg fik flere og flere job booket i kalenderen. Efter en fyring fra mit sælger job, så jeg det som en mulighed og starte som fuldtids festkomiker og sådan har det været siden januar 2007.

Se kreative bryllupsfoto fra Jylland her.

HVORFOR ER DET POPULÆRT OG BOOKE UNDERHOLDNING TIL BRYLLUP

Igennem de sidste mange år, er der mange som er blevet træt af den traditionelle festsang, så i stedet for booker de underholdning som kan målrettes udfra personlige oplysninger omkring brudeparret. Det er med til og gøre at bryllupsfesten vil blive husket på en sjov måde og noget som sent vil blive glemt.

HVILKET TIDSPUNKT ER DET BEDSTE FOR ET UNDERHOLDNINGS INDSLAG TIL ET BRYLLUP

Jeg anbefaler, at tidspunktet for underholdning til bryllupsfesten, er senere på aftenen. Grunden til dette er at, til et bryllup er der altid mange ting som skal ske: Gæster der kommer for sent, velkomst drinken, forskellige sange, de obligatoriske taler fra gæster, brud & gom samt alt det uventede og de spontane indslag osv.

Så er der kokken / køkkenchefen som gerne vil ind med for retten og specielt hovedretten og hvis der er booket underholdning til kl. 19.30 så er det typisk et problem, da det er der maden skal serveres m.m.

Så når i vælger tidspunktet for bryllups underholdning, kan jeg nævne at det er sjældent, at jeg optræder til et bryllup før kl. 21.30 og typisk senere. På dette tidspunkt er mere ro og mindre stress til at lave og afvikle bryllupsunderholdning.

Men selvfølgelig at det sagtens booket til kl. 19.30, men så er det bare vigtig at køkkenchefen er informeret omkring tidspunktet osv
HVAD OPTRÆDER JEG MED
Jeg kan bookes som fup fotograf – Pizza smeden, den skøre tjener og så som tryllekunstner. Fup fotografen er den karakter jeg optræder mest som, når det gælder et bryllup.

Underholdningen er hvor alle gæster bliver involveret i underholdning samt dagens brudepar. Her kan du læse meget mere om de forskellige festindslag når det gælder underholdning til bryllup

HVORFOR ER DET MIG DU SKAL BOOKE

Jeg er flere gange om året både i Danmark og udlandet med til skuespiller træning, kurser i kropsprog, nærvær og situationskomik m.m. for og dygtig gøre mig.

Jeg underholder og optræder hver eneste weekend og har stor erfaring med at underholde og sætte gang i bryllups festen. Idag har jeg over 200 årlige shows rundt omkring i hele landet og køre omkring 50.000 km om året.

Det er med til at gøre mig til en af de mest bookede festgøglere i Danmark og sammentidlig din garanti for professionel underholdning til bryllupsfesten.
HVAD KOSTER DET OG BOOKE UNDERHOLDNING TIL BRYLLUP
Der er lige så mange forskellige priser som der er komiker i Danmark. Der er nogen som tager en pris, hvor der så bagefter tillægges kørseltakster på prisen. Så er der komikere som fordobler deres priser hvis de har været med i et talentprogram, selvom de måske er røget ud i første program.
Jeg har gjort det utrolig nemt, da jeg køre med faste priser uanset hvor i landet det er arrangementet skal afholdes. Dette kan man læse meget mere om på min hjemmeside.
Det betyder at mine priser, er en pris inkl. alt: Man betaler for et show til bryllupsfesten og så er udgifterne til transport, broafgift, forberedelse tiden af stikord, evt billeder og forsendelse af billeder (hvis det er som fotograf jeg er booket) helt gratis.
Håber i får en god fest, med masser af smil og latter.
Læs også: