Spar penge ved at I begge er vaccinerede når I rejser på bryllupsrejse

Spar penge ved at I begge er vaccinerede når I rejser på bryllupsrejse – Mange mennesker er så heldige at de bor i områder hvor sygdomme ikke er noget de skal frygte i dagligdagen. Men blot fordi et land er et udviklingsland eller ikke helt så udviklet på det medicinske område, betyder det ikke at folk ikke kan nyde landets skønhed, historie og landskab.

Flere og flere ønsker at rejse til eksotiske områder og til steder hvor der ikke er så megen turisme. Hvis du og din forlovede hører til blandt disse mennesker, så skal I sørge for at blive vaccinerede inden I rejser på bryllupsrejse. Den tid det tager og den ulejlighed det er, er intet sammenlignet med de problemer I kan få hvis I ikke bliver vaccineret!

Overvejer i en anerledes bryllupsrejse, så læs med her.

Det kan blive både dyrt og ubehageligt ikke at blive vaccineret

Når du tænker på din rejse efter dit bryllup, så er den sidste ting du tænker på nok at du hellere må blive vaccineret inden bryllupsrejsen!

Du bryder dig måske ikke om tanken om at pådrage dig en eller anden sjælden sygdom når du besøger et andet land, men i virkeligheden er dette muligt og det sker jævnligt. Hvis du værdsætter dit og din forlovedes helbred, så skal du nu begynde at overveje at få en tid til vaccinationerne.

Ikke alle lande vil kræve at du er blevet vaccineret

Ikke alle lande vil kræve at du er blevet vaccineret før du rejser ind i landet, men du vil sandsynligvis gerne have dem, hvis du ved hvad du kan blive udsat for i det område. Det bedste sted at få svar på disse spørgsmål er hos lægen.

Han eller hun kan vejlede dig om hvad du kan blive udsat for og hvordan du bedst kan beskytte dig. Du kan også undersøge det selv på internettet, men du får måske ikke en helt så pålidelig information som den du ville få hos din læge.

Afhængig af hvor du rejser hen, så kan du få brug for at bevise

Afhængig af hvor du rejser hen, så kan du få brug for at bevise at du har fået dine vaccinationer inden du rejser ind i landet. Hvis du ikke er helt sikker på om det er påkrævet der hvor du skal hen, så spørg på ambassaden, konsulatet eller på rejsebureauet. Hvis du skal kunne bevise det, så skal du have et internationalt vaccinationskort hos din læge. Det er et underskrevet dokument, hvorpå der står hvad du er blevet vaccineret mod.

Nu står du måske og klør dig selv i hovedet og tænker på hvad i Alverden du kan risikere at samle op på din bryllupsrejse. Sygdomme kan variere fra sted til sted, men nogle af de mere almindelige problemer folk uden vaccinationer render ind i er gul feber og kolera.

Læs mere om webdesign her.

Malaria er også en almindelig sygdom

Malaria er også en almindelig sygdom som folk er bange for at få når de rejser på ferie i et andet land. Du kan ikke blive vaccineret for det, men du kan tage nogle forholdsregler der er meget effektive. Du kan tage malariapiller og bruge insektbalsam der indeholder DEET.

DEET er muligvis ildelugtende og klistret, men ubehageligheden ved at være smurt ind i det og dermed beskyttet, er intet imod hvor skrækkeligt det er at have malaria! Så sørg for at have vaccinationerne i orden inden du tager af sted på bryllupsrejse.

Find en fotograf til jeres bryllupsfest her.

indhold