Bryllupsinvitationer – en essentiel del

BryllupsinvitationerBryllupsinvitationer – Almindeligvis fejl som en mindre vigtig del af et bryllup, par ofte de forkerte beslutninger, når de vælger deres bryllups brevpapir. Faktisk er lige så opfordringen den første ting, at gæsterne vil se, skal betydningen af det brevpapir, ikke undervurderes.

Etikette, at invitationer skal sendes ud 6 uger før brylluppet, men helt ærligt der er ingen grund til, at disse ikke kan sendes før. Mange bryllupsgæster har ferie planlagt og sociale arrangementer nogle måneder i forvejen, så for at sikre gæsterne er gratis, sende dem ud på forhånd. Hvis du især ønsker at holde fast i traditionen, hvorfor så ikke sende ‘Save The Date “kort? Hvis du er super trendy du kan endda sende ud “Engagemints” som en funky alternativ til den sædvanlige “Save the Date ‘kort. Ved at sende disse ud, holde gæsterne din særlige omstændigheder er klar i deres dagbøger, og du kan stadig sende sædvanlig invitationer i god tid til at holde i med traditionen.

Ligeledes er bryllups datoer booket op så meget i forvejen, at hvis du allerede har den fastsatte dato, så hvorfor ikke informere gæster? Det vil man undgå skuffelse senere og din endelige tal er mere tilbøjelige til at være præcise meget hurtigere.

Bryllup invitationen, du vælger, skal matche det overordnede tema for dit bryllup. Dette er afgørende for fastsættelse af brylluppets stil, og det er meget vigtigt at få det rigtige.

Så hvad invitation der passer bedst til dit bryllup tema?

Det enkle

Hvis du er den enkle type, problemfri, men elegant brud, så dette bør det afspejle sig i dine invitationer. Et simpelt elfenben kort med bladguld ville absolut være i overensstemmelse med denne form for bryllup stil.

Funky brude

Funky brude er på udkig efter et reelt  samtal emne og kan gå efter håndlavede invitationer, der er specielt designet til dem. Disse er generelt lavet til brude, der har en klar fornemmelse af en stil, der er selvsikre, og med hvilken man skille sig ud fra mængden. Funky bryllups invitationer er ofte farvestrålende og ret ned fra væggen.

Moderne Floral / Art

Blomsterbranchen eller art bruden er noget af en traditionalist. Hun ønsker en bryllupsinvitation, som har en berømt maleri eller en simpel blomst på forsiden. Alt, hvad hun gør oser af stil, men på en stille måde.

Sepia / Sort & Hvid

Brude der ønsker bryllup invitationer i en sort / hvid eller sepia stil er sande romantikere er hjerte. De elsker tanken om romantik i Hollywood-film og ønsker at genskabe denne stil i deres bryllup tema.

Religiøse

Traditionelle brude, der tror på ægteskabet som institution og er fast troende i deres tro gå til religiøse kort. Der er mange valg, men en af de mest populære er at Kirken. Mange boghandlere vil udskrive kirken, hvor du gifter på forsiden af invitationen, som regel i sort og hvid.

Humoristisk

Flere og flere par er at sætte sjove element i deres bryllup stil. Når det kommer til bryllup brevpapir, parret ønsker gæsterne at åbne deres invitation med et smil på deres ansigter. Derefter ønsker at udøve dette tema i hele brylluppet festlighederne. (Bryllupsinvitationer)

indhold