I burde have en ide om hvor mange gæster I vil invitere udenbys fra

I burde have en ide om hvor mange gæster I vil invitere udenbys fra. Dette er noget I kan vurdere fra da I lagde jeres bryllupsbudget og lavede jeres gæsteliste. Hvis I ikke har gjort dette eller har svært ved det så brug nettet til at komme tilbage på sporet og også til at hjælpe jer med at gøre jeres planlægning nemmere!

Hvis I ikke ved hvordan man bestiller overnatning for gæster

Hvis I ikke ved hvordan man bestiller overnatning for gæster på bryllupsnatten kan I se her hvad andre brudepar gjorde. I kan finde anbefalinger såvel som information om hvad og hvem man bør undgå. I kan også tilføje jeres egne erfaringer for at hjælpe andre par!

De fleste hoteller har pakketilbud til bryllupsgæster

De fleste hoteller har pakketilbud til bryllupsgæster. Når I ringer rundt for at booke overnatning for gæster på bryllupsnatten så spørg om pakkeløsninger eller specialpriser. Nogle hoteller har særpriser hvis I booker et minimumsantal værelser for gæster til jeres fest. Husk at spørge om specialprisen er afhængigt af antallet af gæster for at undgå ubehagelige overraskelser for jeres bryllupsgæster!

I behøver ikke altid at vælge den laveste pris da det måske ikke er et godt sted at bo. Hvis I ikke kender et bestemt hotel bør I checke det ud inden I reserverer et antal værelser.

Brudeparret vil ofte gerne kunne aflevere en lille gave

Brudeparret vil ofte gerne kunne aflevere en lille gave som en frugttkurv eller en æske chokolader der udleveres til gæsterne nå de checker ind. Hvis det er noget I gerne vil gøre så husk at spørge om receptionen kan håndtere de når I bestiller overnatning for gæster på bryllupsnatten.

Det er ikke nødvendigt at I betaler for de værelser I reserverer for jeres bryllupsgæster

Det er ikke nødvendigt at I betaler for de værelser I reserverer for jeres bryllupsgæster men det er rart at vide at I har sikret dem den bedste kvalitet og pris! Tag jer tid til at se jer omkring og finde de bedste priser og hoteller. Jeres gæster bliver taknemmelige!

Husk at bevare minderne med en dygtig bryllupsfotograf.

indhold