Undersøgelser har vist, at brudekjolen er det allerførste, som den kommende brud begynder at søge efter

Undersøgelser har vist, at brudekjolen er det allerførste, som den kommende brud begynder at søge efter. Så snart der er friet, så starter søgningen. Og det er jo helt forståeligt, for vi snakker jo ikke om en hvilken som helst kjole, her drejer det sig ganske enkelt om KJOLEN over alle kjoler.

Måske har du allerede en helt bestemt kjole i tankerne, som du bare ved, skal blive din ledsager på den store dag.

Men hvis du leder efter inspiration til, hvordan din brudekjole skal se ud, så kan vi anbefale dig at kigge på Bryllupsklar.dk som har samlet en masse flotte billedgallerier af smukke brudekjoler fra førende designere rundt om i verden – se kjolerne her.

Hvert år når de nye kollektioner lander ude i butikkerne

Hvert år når de nye kollektioner lander ude i butikkerne, så laver de en række gallerier, hvor de viser et udpluk af de forskellige kollektioner. Det gør de, fordi deres læsere ikke kan få nok af at se på brudekjole billeder, og derfor har de gjort det nemt for dig at finde en masse smukke kjoler samlet et sted.

Alle billeder er markerede med designer og model navn, og der er også henvisning til butikker i Danmark, som forhandler de respektive kjolemærker. Så du får det hele serveret på et sølvfad, det eneste du skal gøre er at sætte dig godt til rette og så scrolle dig igennem alle gallerierne.

Derudover finder du på Bryllupsklar også en masse artikler om brudekjoler. Der er fx artikler om nogle af de brudekjole butikker, som du finder rundt om i landet. Her er der en beskrivelse af butikken samt billeder af nogle af de kjoler, som de sælger.

Hvert år publiceres der også en brudekjole trend

Hvert år publiceres der også en brudekjole trend, som beskriver hvor retningen indenfor brudekjole moden bevæger sig hen. Er lange ærmer inde eller ude, skal der være tattoo effekt på kjolerne, og hvordan skal ryggen se ud?

Du får også super gode råd til selve kjoleprøvningen, som jo for mange er et højdepunkt i planlægningsfasen. Det er dér, hvor du kommer ud i butikkerne, og hvor der bliver puslet og nusset og kræset om dig, og du får lov at prøve en masse forskellige kjoler, indtil du falder for din drømmekjole. Der er en masse ting, som du skal være opmærksom på, for at du får mest muligt ud af prøvningerne, og det kan du læse meget mere om på Bryllupsklar.

Læs også:

indhold