Kunne I tænke jer at få en fotograf til at dække hele jeres bryllup uden at det må fylde for meget på budgettet?

Billig bryllupsfotograf – Vi finder i fællesskab ud af hvor meget og hvordan jeg skal fotografere, her har folk meget forskellige krav og opfattelser. Vi finder ud af hvad I ønsker jer!

Jeg er nyopstartet og har meget lave priser, men kvaliteten fejler ikke noget. Som bryllupsfotograf er jeg engageret og ambitiøs, jeg er opmærksom hvert eneste øjeblik og falder naturligt ind i festen. Jeg glæder mig til at høre fra jer! (Billig bryllupsfotograf)

Her kan i se min hjemmeside.

Billig bryllupsfotograf Brud og gommens bryllupsforberedelser = panik? 365 dage før brylluppet Spar penge på gommens klipning hos frisør Spar mange penge ved at få lavet din ægtepagt billigt Spar penge. pr. person når du selv laver din festmad At planlægge jeres bryllup kan afslutte jeres ægteskab Real weddings

Tusind tak for din interesse. Først kort om hvem jeg er.

Jeg er snart 30 år gammel og uddannet lærer. Jeg besluttede mig for at realisere en gammel drøm om at blive selvstændig fotograf. Foto er min store interesse, både teknisk og håndværksmæssigt. Jeg er ikke uddannet fotograf, men jeg er til gengæld en meget glad amatør og en Billig bryllupsfotograf.

Se kreative bryllupsbilleder her på siden.

Hvad kan jeg – og hvorfor gør jeg det?

Jeg tilbyder at fotografere til bryllupper og meget andet. På min hjemmeside kan I se hvad jeg kan og hvordan jeg kan være med til at bevare en masse minder fra jeres store dag. Jeg anser ikke maden, tøjet,musikken, lokalet eller fotografen for at være absolut vigtigt til et bryllup. Det eneste rigtigt væsentlige er, at I lover hindanden troskab, resten er underordnet. Dermed ikke sagt at alt det andet er ligegyldigt, det er det bestemt ikke – alle detaljer er med til at farve og mætte dagen, så den vil blive husket med glæde. Med eller uden billeder. Mange synes dog det er sjovt og skønt at kunne se tilbage på dagen ved at bladre gennem hundredevis af smukke minder, foreviget af en fotograf, der ved hvordan man får det bedste ud af en lang fest med tusindvis af små indtryk. (Billig bryllupsfotograf)

Jeg påtager mig gerne at forevige hele jeres dag

Jeg påtager mig gerne at forevige hele jeres dag – til en meget lav pris! Kameraudstyret alene gør at de de færdige billeder vil være af meget høj kvalitet; noget der ikke kan opnås med almindelige kameraer – eller uøvede fotografer, for den sags skyld. I al beskedenhed vil jeg henvise til min hjemmeside for eksempler.

Da jeg er nyopstartet, har jeg særligt gode priser hvis I kontakter mig inden årets udgang. Jeg håber at I aldrig fortryder jeres store valg, men det eneste jeg kan gøre noget ved, er at sørge for, at I aldrig fortryder valget af fotograf! (Billig bryllupsfotograf)

Under alle omstændigheder: Kan I have en rigtig god bryllupsfest – og pas godt på hinanden!

indhold