Der er mange, der ikke har råd til at spise, som de vil, fordi de oplever at sund mad er dyrere og specielt, hvis man også går op i, at det skal være økologisk. Hvis i starter tidligt med jeres bryllupsplanlægning, vil i opleve at sundhed og god mad sagtens kan laves fornuftigt hvis i bruger tiden på at finde de gode steder at handle. Hvis man er gourmetelsker, så kan det opleves endnu dyrere. Så hvad gør man? Her kan du læse mere om, hvordan du kan få råd til den kost, du ønsker. Hvorfor nøjes? 

Læs mere om bryllupsplanlægning her

Gift med min bedste ven

Spar penge hver måned 

Jeres bryllup kan være mål for og lysten til at få styr på jeres madbudget og de penge i så sparer kan skabe luft til endnu mere sjovt på jeres bryllupsdag. Hvis du vil have lidt mere plads i madbudgettet, så er det en god ide at kigge lidt nærmere på, hvordan du kan spare penge hver måned. Du har måske lavet et omfattende budget på et tidspunkt, hvor du har gennemgået din økonomi og tjekket, hvad du rent faktisk bruger penge på. Det kan godt være, at dette er noget tid siden, og at det er på tide at lave en ny evaluering af, hvordan du bruger dine penge. Bruger du for mange penge på andre ting, end det du har lyst til at fokusere på? Kig på om det kan være realistisk at sætte en lille post af i budgettet hver måned til indkøb og tage ud at spise, så du kan udvide din madhorisont yderligere. 

Det er også en god ide at spare lidt penge hver måned, som du kan afsætte til at investere i dit madbudget og i gode madoplevelser, hvis det er det du vil. Hvis du bruger dine penge smartere, så kan du i princippet godt få råd til at holde det prinsesse bryllup du altid har drømt om, men det kræver selvfølgelig, at du ikke negligerer faste udgifter.

Vil du gerne se at dine penge vokser?

Hvis du gerne vil se at dine penge vokser, når du endelig har sparet op, så kan det være en god ide at overveje investering. Man kan nemt investere i danske aktier, og det er slet ikke så kompliceret eller svært, som du måske tror. En god investering kan sikre jer en god økonomi både før og efter jeres bryllup.

Investering er en populær måde at få sine penge til at vokse, i stedet for at stå på en opsparingskonto, hvor de bliver langsomt spist af renter og gebyrer. Dermed så er der gode muligheder for, at du rent faktisk kan forbedre din økonomi betragteligt inden og efter brylluppet, hvis du lærer at investere, og investerer smart. Det er dog vigtigt, at du husker på, at alle investeringer indebærer en risiko. Derfor skal du ikke investere mere, end det du potentiel set har råd til at tabe. 

Det eneste du skal gøre, for at investere i aktier online, er at finde en handelsplatform på nettet, der lader dig handle med danske aktier. Så skal du oprette en konto, sætte penge ind som du kan investere for, og så er du faktisk klar til at investere. Gode investeringer kan hjælpe dig på vej til det kost, du ønsker. I kan overveje at tage jeres bankrådgiver med på råd, når det kommer til investeringer og få lagt et budget, så i ved hvor mange penge i har til rådighed når i skal igang med at planlægge jeres livs store fest.

Vi har skrevet mange flere artikler om bryllupsplanlægning. Læs mere her:

indhold