Jeres vielsesringe er symbolet på evig kærlighed

vielsesringe-bryllupIndgraverings ideer af vielsesringene – Gravering din vielsesring er en fantastisk måde at tilføje en særlig kontakt til dette symbol på uendelig kærlighed. Dette lille gestus kan gøre en stor indvirkning på den ene, som du gør dette løfte af kærlighed ved dit bryllup.

Hvad skal du have indgraveret på din vielsesring? Følgende er fem ideer til at hjælpe dig med at beslutte.

Vielsesring Gravering Idé # 1: En simpel erklæring af jeres kærlighed

Det er ikke nødvendigt, at du kommer op med en overordentlig original idé. Ofte er den enkleste sætninger have den største effekt. Nogle gange, less is more. Overvej gravering “Jeg elsker dig”, “Jeg vil elske dig for evigt”, eller “Forevigt din.”

Vielsesring Gravering Idé # 2: Din bryllupsløfter

Hvis dine bryllupsløfter er ikke meget lang, kan du være i stand til at gravere dem på din ringe. Men hvis du synes det er for meget, kan du vælge en sætning eller en lille sætning, der repræsenterer essensen af jeres løfter, og har der indgraveret på dem. Der er virksomheder, der specialiserer sig i denne tjeneste. En af dem er bryllup Løftet Ringe.

Vielsesring Gravering Idé # 3: Et citat fra biblen

Gravering en bibel vers på en vielsesring er formentlig en af de mest populære muligheder. Du kan vælge et vers om kærlighed som “Love aldrig ender” fra 1 Kor 13,13 eller “Min elskede er min, og jeg er hans / hendes” fra Højsangen. For andre ideer, se op ordet “kærlighed” i en Bibel ordbog af overensstemmelse. Du finder en lang liste af vers, som du kan vælge imellem.

Vielsesring Gravering Idé # 4: Et kærligheds digt

Selvom det ikke så populær som dagen gået, er poesi stadig en perfekt måde at udtrykke sin dybeste følelser. Du kan prøve at skrive din egen kærlighed digt. Hvis du ikke har lyst til at skrive, kan du altid henvende sig til en berømt digter. Der er masser af websteder på internettet om kærlighed og romantik. Du bør ikke have nogen problemer med at finde et kærlighedsdigt som du kan lide.

Vielsesring Gravering Idé # 5: En speciel sang

Er der en bestemt sang, som du og din partner har erklæret at være “vores sang”? Normalt er det en sang, der enten minder dig om et særligt øjeblik i dit parforhold ligesom første gang du mødte, fortæller en historie der ligner din egen eller taler perfekt af den følelse, du har for hinanden. Du kan have titlen på den sang er indgraveret i dit vielsesringe. En bedre ide kunne være at have en linje fra omkvædet indgraveret i dem.

Indgraverings ideer af vielsesringene

Disse er blot et par ideer. Der er andre muligheder. Hvad er vigtigt er, at du vælger en besked, der udtrykker dine følelser og afspejler din personlighed. Husk det er JERES bryllup og i bestemmer. (Indgraverings ideer af vielsesringene)

indhold