Du er blev udpeget som bestman eller forlover

Du er blev udpeget som bestman eller forlover – du har gået gennem tykt og tyndt med gommen måske helt fra I var drenge! Her er et eksempel på en bryllupstale fra dig til ham til bryllupsfesten.

Overvejer i at designe jeres egen bordkort til brylluppet?

Den sjove tale fra bestman eller forlover

En bryllupstale fra bestman eller forloveren må gerne være både lidt sjov, fræk og gerne med et par indforståede pointer, som understreger det ”hemmelige” der er mellem dig og gommen. Hvis I har kendt hinanden fra barnsben, er der en million ting, som binder jer sammen og som bruden og gæsterne ikke skal kende til i detaljer. Prøv eksempelvis med følgende tale:

”Jeg prøvede at advare dig – men du havde pludselig fået en høreskade. Det pev bare i dine øre hver gang jeg advarede dig, sagde du – du er den første af mine kammerater, der lever op til betegnelsen ’pletvis døv’! Jeg sagde til dig, at hun kunne blive den næste fru Morten! Og se nu her – fælden er klappet – jeg vandt væddemålet – men du husker sikkert ikke at vi væddede. Der var dine ører nok ramt af en af pletterne?”

Læs mere om kreative bryllupsfotografer her.

https://www.youtube.com/watch?v=AyTzU_lqXjk

De gamle minder

”Jeg har kendt dig i 19 år – vi sad ved siden af hinanden da jeg startede i 3. Klasse og du tog godt imod mig som ny dreng i området. Tak for det – nu er det dig, der er ny dreng i et nyt område – ægteskabsområdet. Linda: tag lige så godt imod ham og lær ham alle de uskrevne regler vi, som mænd, bare ikke altid tænker over i ægteskabet – men forvent ikke at du må smide hans hip hop cd’er ud eller at han vil nyde at folde servietter til små svanefigurer, når I får gæster fremover. Du er meget gæstfri nu, Morten, men jeg husker da vi var på vores første ferie, helt selv, på campingpladsen ved Elshøj! Du var SÅ bange for at tale med pigerne! Det skal jeg hilse og sige, at dét har ændret sig.”

Læs artiklen: Bryllup fra A-Z

Mister vi en drengerøv?

”Men hør – nu alt det her ægteskabs-noget…..nogle gange har jeg været bange for at det ville ændre vores venskab. Man er vel altid bange for at det nye – specielt servietfoldningen når svigermekanikken skal spise med – er så spændende, at de gamle venner glider lidt i baggrunden. Jeg har talt med gutterne og vi har organiseret en redningskommité, så vi kan redde dig, hvis det er. Send en sms til 1212 med ordet ’servietfoldning’ og vi sætter aktionen i gang og får dig ud!”

Kærlighed har opgraderet dig

”Nu kender jeg jo bruden gennem de sidste par år og jeg ved at hun gør dig til en bedre person – gudske tak og lov for det – når du træder ind i et rum, kan man fornemme det – ja, selv os drenge har lagt mærke til det – du er blevet en mand – du tager nu bad HVER dag….ej, ok, undskyld, det havde du bedt om at jeg ikke ville afsløre! Beklager! Men jeg kan også afsløre, at du er mere i balance og harmoni med dig selv og din omverden, end nogensinde før – tak til Linda for det! Et godt bytte, hvis det kun koster lidt servietfoldning i ny og næ, mand! Jeg har set kærligheden gro mellem jer og uden at blive et tudefjæs må jeg sige – og her ved jeg at jeg taler på vejne af ALLE drengene – at jeres kærlighed er noget de fleste mænd er misundelige på.”

Se nogle super spændende bryllupsbilleder her.

Afrunding af talen

”Den er ikke længere end at sige: pas på hende, Morten – ment på flere måder – og lad ikke bøvl splitte jer ad! Tillykke til hr og fru Morten!”

indhold