Pynt i kirken og bordpynt til bryllupsfesten er to af de største blomster-indkøb til brylluppet

Pynt i kirken og bordpynt til bryllupsfesten er to af de største blomster-indkøb til brylluppet, når man ser bort fra selve brudebuketten. De fleste brudepar både køber – og får – mange blomster både til at pynte kirken, feststedet og hjemmet med.

Mange oplever faktisk at få flere buketter til deres bryllup (fra bryllupsgæster og inviterede der ikke kunne deltage) end de har fået tilsammen hele deres liv ind til da.

Det er let at sende blomster i dag og mange bestiller hurtigt en buket på nettet

Det er let at sende blomster i dag og mange bestiller hurtigt en buket på nettet – eks. ved Interflora – så brudeparret får dem leveret – så er man også fri for selv at skulle holde i kø i bytrafikken fredag eftermiddag i stress og jag.

Blomster udbringes af næsten alle blomsterbutikker både lørdage og søndage, da de jo er vant til at bryllupper ligger på disse dage. Er det et borgerlig vielse på rådhus, som ligger sidst på dagen, så husk lige at tjek med blomsterhandleren at de bringer ud så sent.

Pynt i kirken er ofte ganske sparsomt

Pynt i kirken er ofte ganske sparsomt, blot for at “varme” lokalet lidt op. Det kan være nogle små, enkelte blomster på hver bænk eller stolerække. Til gengæld bruger mange brudepar en del flere penge på pynt til feststedet, hvor mange bryllupsgæster i øvrigt også sætter en æresport op, hvis ikke de allerede dagen før satte æresporten op hjemme hos brudeparrets bopæl.

Som inspiration kan du finde masser af billeder af blomster – både til pynt, buketter, opsatser osv. – i Bryllupmagi.dks fotoalbum / online galleri i hovedmenuen.

Sparetips

Sparetips: har du i forvejen en have fuld af flotte planter og blomster, så brug dem – du kan spare et par tusinde kroner og får måske i sidste et mere personligt bryllup, hvor pynten er mere “jer”.

Husk dog på, at det ikke bør forveksles med den kvalitet og kreativitet man normalt får ved at bruge en dygtig og kreativ blomsterhandler eller blomsterdekoratør, som har mange års erfaring.

Valget af blomster til eks. pynt og borddekorationer, er jo ofte med udgangspunkt i det helt klassiske, romantiske bryllupsblomster såsom roser, liljer og callaer. Dog kombinerer mange det så med forskellige planter, bær, strå, tilbehør og eks. perler/bånd.

Skal i bruge en dygtig fotograf i Viborg?

indhold