Den tid hvor brudeparret forlader festen, efter brudevalsen, og sætter sig ind i bilen og kører væk er pasè

Den tid hvor brudeparret forlader festen, efter brudevalsen, og sætter sig ind i bilen og kører væk er pasè. Det moderne brudepar vil vi have fuld valuta for pengene, så brylluppet bliver planlagt, så festen kan fortsætte til den lyse morgen. Bryllupskanalen sætter fokus på bryllupsfester, og du vil løbende kunne få inspiration, fra andre af Bryllup seere, i vores nye tema: Bryllupsfest til den lyse morgen.

Fest igennem!

Et bryllup er ingen billig fornøjelse, derfor gælder det også om at få mest muligt ud af den store dag. Glem alt om at tage direkte hjem, eller på bryllupsrejse efter midnat, hvis du vil have mest muligt ud af dit bryllup. Da dine forældre og bedsteforældre holdt bryllup, tog helt sikkert hjem til en seng fuldt af vandballoner og ris i hele hytten, umiddelbart efter brudevalsen og en gang høns i asparges. Traditionen med at forlade sin bryllupsfest, relativt tidligt, gav god mening den gang bryllupsnatten var første gang brudeparret måtte dele seng. Og selv om I kun lige når et par timers søvn og en hurtig omklædning, i en lækker brudesuite med boblebad og champagne, så er det det hele værd!

Hvad foregår der til et bryllup efter midnat

Brudevalsen er afsluttet inden midnat, efterfølgende er der liveband, DJ eller Jukebox, dans, kulørte drinks og fest til den lyse morgen. I skal selvfølgelig også sørge for at der bliver serveret en lettere anretning, så folk ikke bliver alt for festlige, eller ender med at gå halvsultne i seng.

Skrup af mad er yt …

– Men du kan få en hotdog i pølsevognen, eller tapas i loungen, før du fester videre. Pølsebord med pålæg fra supermarkedets køledisk er et no-go, hvis festen ikke skal gå kold, før kl. 01.00. Der med ikke sagt, at man ikke kan servere traditionel natmad, men det skal være opsigtsvækkende, overraskende og gerne en event i sig selv.

Hold på gæsterne

Skal jeres gæster have lov til at nyde de våde varer, og slippe for at tænke på en længere køretur hjem, så holder den festlige stemning også længere. Sørg for overnatningsmuligheder til jeres bryllupsgæster. Mange kroer, hoteller, slotte og herregårde tilbyder billige værelser til gæsterne, hvis værelserne bookes i forbindelse med et bryllup. Overnatningen er ikke noget brudeparret behøver at betale eller koordinere, blot gæsterne gøres opmærksom på, at det er en mulighed, så kan de selv stå for resten. Forhør jer om prisniveau for enkelt og dobbeltværelse, på feststedet, og send så relevante oplysninger til jeres bryllupsgæster, sammen med bryllupsinvitationen. Det kan for mange gæster være en billigere at overnatte på et værelse, frem for at tage en taxi. Og så er der dømt bryllupsfest til den lyse morgen!

indhold