Få lavet flotte håndlavede vielsesringe ved faglært guldsmed

Få lavet flotte håndlavede vielsesringe ved faglært guldsmed. Maria er faglært guldsmed med eget værksted. Alle ringe bliver lavet på bestilling og efter mine kunders ønsker. I de sidste 8 år har jeg specialiseret mig i at lave vielsesringe til bryllupper. Det gør at jeg har stor erfaring i at kigge på mine kunders hænder og vejleder dem undervejs i den fælles designproces. Mange af mine kunder ønsker at få deres historie med i deres vielsesringe, hvilket jeg gerne hjælper med. Efterfølgende håndlaver jeg alle vielsesringe på mit eget værksted hvilket gør dem yderligere personlige og unikke for jer, som brudepar. Hos mig er der ingen serienumre -kun muligheder.

flotte håndlavede vielsesringe ved faglært guldsmed

Stilen går fra det klassiske, eksklusive henover det mere romantiske

Stilen går fra det klassiske, eksklusive henover det mere romantiske og sidst til det rå og rustikke udtryk. Det vigtigste er at hjælpe mine kunder med at få deres drømme til virkelighed. De skal have en ring som sidder godt på fingeren, klæder deres hånd og som de hver dag glædes ved. Vielsesringene har en stor betydning da det er et stærkt symbol på den fælles kærlighed og mindet om den store dag hvor parret gav hende deres ´ja´. Derfor bruger jeg en del tid på mine kunder hvor servicen og håndværket er helt i top.

Maria Prokesch smeder alle ringe inden de bliver filet med lige den profil som kunden ønsker

Udover vielsesringe laver jeg også brudesmykker, morgengaver

Udover vielsesringe laver jeg også brudesmykker, morgengaver og alt hvad man ellers kan forestille sig af smykker. Jeg har kunder i hele landet, da jeg tilbyder mine kunder at komme hjem til dem (brofast) helt uforpligtende.  Mine kunder er også meget velkommen på mit hyggelige værksted i Sorø, efter aftale. 

Se mere på Maria Prokesch hjemmeside, hvor der også kan bestilles tid til et uforpligtende møde:

http://mariaprokesch.dk/

indhold