Sommerbryllup stadig det mest populære

Et sommer bryllup er et eventyrligt bryllup. Bryllupper koster, men behøver det hele at være så dyrt. Skal der spares på bryllupsbudgettet, kan et let sommerbryllup være den helt rigtige løsning. Få gode råd til et billigt sommerbryllup.

Skal der spares penge på brylluppet, kan det sagtens gøres om sommeren. Stemningen er uformel, maden er let, vinen er er kold og fuglene synger. Vælger man et sommerbryllup og ønsker man at spare på sit bryllupsbudget, kan et bryllup sagtens koordineres for få midler.

Sommerbrylluppet med den helt rette stemning

Den danske sommer byder på langt mere end regn og blæst – Ønsker man at holde et uformelt sommerbryllup, kan brylluppet meget vel afholdes som en sommerfest i haven. Særligt juni og august er attraktive for bryllup i haven. Årsagen til at juni og august er særlig attraktive for afholdelse af udendørs sommerbryllup i haven, er at sansynligheden for regn, er mindst i disse måneder. Tør man ikke overlade den store dag til vejrguderne, sørger de fleste brudepar for en backupløsning, til deres bryllup. En fornuftig backupløsning til bryllup, kan f.eks være at leje et telt, hvor i der er plads til gæsterne, i tilfælde af regn. Har man hus eller villa, kan der måske også afses plads til bryllupgæster indendørs.

Fyld haven med sommer, sol og bryllupsgæster.

Ønsker man at holde sommerbryllup i haven, kan det være særlig smukt med en lettere dekoration af haven. Der findes ingen bedre lejlighed, til indkøb af blomster og planter til haven, end et sommerbryllup. Sørg for siddepladser og hyggekroge i haven, med masser af puder og lette stoffer. Lad stofferne hænge som små afskærmninger af rum i haven. Er der børn blandt bryllupsgæsterne, gøres et bryllup hurtigt ekstra festlig, hyggelig og uformel med boldspil, som stangtennis, krocket og alle de andre gode gamle have-spil. Har man ikke alle disse havespil i forvej, kan man med fordel bede gæsterne om at medbringe disse.

Perfekt menu til et uformelt sommerbryllup

Et sommerbryllup kan byde på lette anretninger. Sørg for at maden er let og ikke for tung. Masser af forskellige salater, lidt fisk og skalddyr og evt lystkød i form af kylling, kalkun og kalvekød er hittet på en sommerbryllupsmenu. Grill er et sikkert hit til et sommerbryllup – uanset om man hyrer en kok til bryllupsmenuen, eller man lader gæsterne grille, hvad de lyster. Hvis bryllupsgæsterne skal grille sin egen mad, er det en rigtig god idé at udnævne en “grill-mester”, således undgår man at maden glemmes på grillen – og optager unødig plads. Og så er der den med champagnen, champagne smager fantastisk om sommeren, de lyse og blide bobler er perfekt til et eventyrligt bryllup om sommeren.

Lad jer inspirere af dygtige bryllupsfotografer:

http://fotografhorsens.net

 

http://fotografranders.net

http://fotografsilkeborg.net

 

http://fotografherning.dk

http://fotografskanderborg.net

 

 

 

 

 

indhold