Bed om fri eller ferie til jeres bryllupsrejse

Tag fri fra arbejde til jeres bryllupsrejse og hvedebrødsdage. Det første du og din fremtidige ægtefælle skal gøre når I har en ide om hvornår I vil gifte jer er at bede om fri eller ferie til jeres bryllupsrejse. Det kan synes lidt for tidligt at tænke på at bede om fri fra arbejde men når det drejer sig om den tid du rent faktisk kommer til at tage dig til dit bryllup og din bryllupsrejse er din chef nødt til at tænke fremad.

Romantisk bryllup på Dragsholm slot Skuddag musik til bryllup

Det første du og din fremtidige ægtefælle skal gøre når I har en ide om hvornår I vil gifte jer er at bede om fri/ferie til bryllupsrejsen

Det første du og din fremtidige ægtefælle skal gøre når I har en ide om hvornår I vil gifte jer er at bede om fri/ferie til bryllupsrejsen. Det kan synes lidt for tidligt at tænke på at bede om fri fra arbejde men når det drejer sig om den tid du rent faktisk kommer til at tage til dit bryllup og din bryllupsrejse er din chef nødt til at tænke fremad.

Læs mere om landsdækkende bryllupsfotografering her.

Lige nu kan I ikke realistisk se hvor meget meget tid I skal bruge til at forberede og holde jeres bryllup

Lige nu kan I ikke realistisk se hvor meget meget tid I skal bruge til at forberede og holde jeres bryllup. I vil sikkert gerne have tid til at gå til frisøren, få en manicure, måske få en ansigtsbehandling og ordne diverse småting før brylluppet. I vil også have tid til at hvile jer og glæde jer til jeres bryllupsrejse. Alt dette kan være meget tidskrævende! I kan bruge WeddingTools til at hjælpe jer med at se den slags aktiviteter og den tid det kan tage for at blive klar til og holde jeres bryllup. Det kan være det overrasker jer!

Det hjælper altid at tale med andre brude og se hvad de gjorde og hvad de ville anbefale når I beder om fri/ferie til jeres bryllupsrejse. Her kan I se hvad andre fandt ud af i løbet af deres bryllupsforberedelser og I kan også lade andre vide hvad I har fundet ud af.

Læs mere om dygtige bryllupsfotografer her.

Når du henvender dig til din chef for at bede om fri/ferie til jeres bryllupsrejse

Når du henvender dig til din chef for at bede om fri/ferie til jeres bryllupsrejse så husk at du kan få problemer hvis andre allerede har bedt om fri til deres egne ferie, bryllupper og andre lejligheder. Prøv at være så fleksibel som muligt – I kan endda overveje at holde brylluppet og så vente en kort tid før I tager på bryllupsrejse. En weekend på et lille hotel lige efter brylluppet og indtil den rigtige bryllupsrejse kan sommetider være den mest romantiske måde for et nyt par at begynde deres liv sammen!

Bed om fri så snart I kender jeres planlagte bryllupsdato. Hvis ikke du kan få fri før brylluppet så bed din familie og venner om hjælp. De kan træde til og klare de ting der skal gøres i sidste øjeblik og også lette jeres byrde.

Se smukke bryllupsfotos fra hele landet her.

Prøv på ikke at blive hængt op på at bryllupsrejsen

Prøv på ikke at blive hængt op på at bryllupsrejsen absolut skal komme lige efter brylluppet. Hvis ikke det er muligt for jer begge at få fri til ferie med det samme så hav lidt sjov med at planlægge en kort og intim weekend i forbindelse med brylluppet. Det kan være I synes det er meget bedre end I havde forventet!

Se billeder fra Dragsholm slot

indhold