Du kan spare over 1.000 kr. når du selv printer dit eget bryllupsmateriale frem for at betale eks. en caligraf eller lign.

Når du begynder at tænke på musikken til dit bryllup

Når du begynder at tænke på musikken til dit bryllup, opdager du det godt kan være en udfordring! Det forekommer nærmest umuligt at komme over den forhindring, så du selv kan lave listen over salmerne til dine gæster. Mens husk på at din bryllupsdag lige præcis er din bryllupsdag. Du kan vælge det musik du helst vil have til dit bryllup. Den eneste undtagelse kan være i musikken til vielsen, hvis det er en religiøs vielse og der dermed er begrænsninger i valget af musik her. Men i sidste enden er det dig og din forlovede der vil afgøre musikvalget og lave den liste dine gæster skal følge.

Betal ikke mellem 500 og 1.000 kr. når du kan lave din egen liste over salmerne.

Jo tættere du kommer på bryllupsdagen, jo mere opdager du at du har brug for at have forskellige ting valgt ud og printet ud. Måske har du tænkt på alle disse ting og inkluderet dem i dit bryllupsbudget. Men selv hvis du har regnet prisen ud for at få din liste over salmerne trykt, så skal du ikke betale mere end højst nødvendigt. Hvis du har en computer og en printer der hjemme eller har adgang til en, så kan du lave dit eget bryllupsmateriale og spare en masse penge.

Hvorfor vælge en pianist til brylluppet?

Når du bestiller printet materiale fra et firma

Når du bestiller printet materiale fra et firma, arbejder de for dig men tjener samtidig også en god sum penge. Du kan stadig få en super god kvalitet f dit printede materiale selvom du gør det derhjemme. Du tænker måske at prisen på blækket alene er så stor at det bedre kan betale sig at få en anden til at printe for dig, men det er ikke sandt. Du kan købe discountblæk eller oven i købet de originale mærker og spare flere penge.

Design dine egne bordkort

Papir til listen over salmerne er måske en anden bekymring

Papir til listen over salmerne er måske en anden bekymring. Du behøver ikke have super kvalitetspapir til nogle af de ting der i sidste ende bogstaveligt talt ender i en skraldespand eller, forhåbentligt, i genbrugscontaineren.  Du kan bare bruge almindeligt printerpapir som koster omkring 40 – 50 kr. for 500 ark papir. Hvis du ikke vil have din liste over salmer til at se alt for simpel ud, så dekorer papiret festligt med hjælp af clips art og du har så en billig og unik liste at dele ud til dine gæster.

Læs mere om festartikler til bryllupsfesten

Selv hvis det ikke er din første prioritet at spare penge

Selv hvis det ikke er din første prioritet at spare penge, så overvej hvad der vil belaste miljøet mindst. Hvis du laver en liste over salmerne til gæsterne derhjemme ved hjælp af enkle midler, så har du gjort et godt stykke arbejde for at skåne miljøet. Men for det meste er bryllupsbudgettet af stor betydning for de fleste par, og du kan spare en hel del penge når du selv printer tingene ud. Når du selv printer er der fordele for alle; både økonomisk og miljømæssigt.

Jeres bryllup skal være en magisk dag

indhold