VORES KÆRLIGHEDSAFFÆRE

På 18 år forlod min mand og jeg begge vores barndom hjem. Så snart vi var gamle gift nok vi. Livet, for det meste, har været en utrolig film – romantisk og sjov.
Som børn, fik vi at vide af Jimmys forældre, og min mor hvordan besværlige børn. Vores forældre forudsat ingen uddannelse og syntes at have nogen beskyttende instinkter, kun et ønske om at skubbe deres børn ud af huset hurtigst muligt. Overflødigt at sige, vi var meget bange for at få børn og gjorde ikke prøve i tre år. Derefter havde vi Marcus.

Hvert skridt på vejen var en forbløffende kærlighedshistorie. Graviditeten, som jeg havde fået at vide ville blive så trætte, gav mig fysisk energi for første gang i mit liv. Da han først blev født, spurgte folk mig hvis jeg skal gå tilbage til arbejdet men denne kraftfulde protectiveness kom over mig og jeg ville skrige, “Hvordan kan du se på ham og tror han betyder så lidt?” Han var fantastisk til os og vi var forelsket.

Da jeg var omkring 12 år gammel, kom jeg på en baby magazine i et supermarked, der havde en artikel om sygepleje og fra øjeblikket, det er hvad jeg ønskede at gøre. Jeg var så taknemmelig, da min mand hjerteligt aftalt.
Naturligvis, vi straks modtaget ‘vismanden’ rådgive, at jeg virkelig skulle sætte Marc på en flaske, just in case! Min mand begrundede, at selv om jeg skulle dø pludselig, baby ville lære at tage en flaske. Så begyndte en anden smuk kærlighedsaffære af samlede amning.
Alle vi nogensinde har hørt fra forældre og venner var den konstante stønne det kan være sjovt nu, “at vente, indtil han når at fase.” Vi ventede og ventede og hver ‘fase’ var en fryd. Så hørte vi, hvordan vi var “bare heldig.”
En dag, jeg overhørte min mand svare til en af de “du bare luckies”, “måske er det fordi han har en mor, der bliver hjemme med ham”, og for første gang følte jeg mig sikker i mine evner.
Marc var fire, og jeg blev gravid igen – vi var trætte af “Vent tills”! Jeg husker at tænke at hele min verden ikke kunne være mere perfekt. Vi tabte vores andet barn gennem abort. Hvad der fulgte var en i nærheden af opdeling. Jeg kunne ikke forstå rædslen. Den mentale smerte var overvældende.
Hvis det ikke var for Marcs konstante kærlighed og omsorg som en lille mand, med flere hjerte end de fleste voksne, og min mand altid tilstedeværende styrke, er jeg ikke sikker på jeg ville har inddrevet. Der var uendelige kommentarer om hvor meget bedre dette var i forhold til at få et handicappet barn og det var hvad Gud ønskede.
Dette gjorde mig til at indse uden tvivl at jeg helt kunne elske ethvert barn, fordi min lille tabt baby kunne have været i enhver tilstand, og jeg ville have været forelsket.
Jeg blev gravid igen, og levede i frygt for at miste en anden baby, men hun blev født på Julemorgen. Selvfølgelig, fortalte vores vidunderlige tvivlere os, hvor trist det ville være, at hun ikke ville have sin egen fødselsdag. Vi så det kun som en velsignelse fra Gud dele sin dag med os.
Denne Julemorgen måtte Marcus forlade huset klokken fem om morgenen, forbi alle uåbnede gaverne, og gå til hospitalet. Hans eneste tanke var, hvor spændende det ville være at have en bror eller søster. Han havde fortalt mig flere timer tidligere, at han vidste, at barnet skulle være her til jul. De lod Marc i recovery room, og han og Killarney jordet straks.
Da min ældste blev skolealderen, i mit hjerte, jeg vidste det var forkert at have ham gå, men på tidspunktet mulighed for Hjemmeundervisning havde simpelthen ikke op for os. Sommeren før Marc gik i skole, jeg mistede tonsvis af vægten fra tanken om at overdragelse min lille mand til fremmede og jeg flyttede Killarney og mig til skolen parkeringsplads i tilfælde af Marc fik bange og kom løbende ud af bygningen til at lede efter os.
På et år gamle nægtede Killarney at kysse ham farvel i en hel uge efter juleferien, fordi hun troede
Han var at opgive hende. Han råbte, “men jeg ønsker ikke at gå, jeg har at gå.” Hvordan kunne det være fornuftigt?
En hel familie var fuld af sorg på grund af en stat krævede adskillelse, der begrænser nogen virkelige liv læring. Men gennem alle forvirringen, Gud var der hiver mig sammen, indtil han viste os den hjem skole alternativ, der holdt vores familie sammen.
Nu havde vi to børn 5 ½ år fra hinanden, der var kæreste venner. Vi var nu overbeviste om, at børnene var vejen at gå. Jeg blev gravid igen. Vores venlige tvivlere nu fortalte os, at den eneste grund til, hvorfor vores to børn fik langs var fordi de var så langt fra hinanden i alder.
Mirakel af mirakler, Killarney og Aloysius var 15 måneders mellemrum og tog ingen tid at blive hurtig soulmates. Og nu har vi Augustus, Terrence, Ernest, Spencer, Margaret, Roarke og Reuben.
Vores liv virker for godt til at være sandt. Velsignelse af Hjemmeundervisning har givet tilbage til os tid til at se vores prioriteter. Vores familie har tid til at live, kærlighed, arbejde, trives og spille sammen i en fredelig, sunde, kærlige miljø, der tilskynder til samarbejde og lære om livet.
Vi blev gift i Esbjerg: