Anderledes bryllupsrejse? Tag på en romantisk skiferie for to

Efter måneders planlægning og en uforglemmelig bryllupsfest, er det tid til at kunne nyde hinanden og få en masse sjove oplevelser sammen. Her får I tips til en anderledes, men romantisk bryllupsrejse

Romantik på ski

Måske tænker I, at jeres bryllupsrejse bør gå til en destination, hvor der er varmt, og I kan slappe af under palmerne med en drink i hånden. Men der er mange andre muligheder for at få en romantisk ferie for to, der er helt særlig og uforglemmelig. Én af de muligheder er en skiferie for par

En skiferie som bryllupsrejse er det oplagte valg for jer, som ønsker en ferie, hvor der er en god kombination af aktive oplevelser og ren selvforkælelse. Det er netop, hvad en skiferie for to kan give jer. Her kan I bruge dagen på pisterne og suse rundt i den friske luft efterfulgt af hyggelige og romantiske wellness-oplevelser senere på eftermiddagen og om aftenen. 

Sammensæt selv den perfekte ferie

De fleste skirejsebureauer tilbyder nogle bestemte pakkeløsninger til skiferie for to. Disse pakkerejser er der mulighed for at tilpasse, så der eksempelvis bliver skruet op for romantikken og afslapningen mellem skiløbet på pisterne. Skirejsebureauernes guider har god erfaring med at arrangere skirejser som bryllupsferier, så I kan læne jer tilbage og bare nyde hinanden. 

Ligeledes har flere af hotellerne også fokus på wellness og parferie, så I kan slappe af i spaen og saunaen, spise god mad eller nyde et godt glas rødvin foran pejsen. Mulighederne for en romantisk skiferie er mange, men er I i tvivl om, hvilket område og hotel der er det bedste valg for jer, er det altid en god idé at alliere sig med et skirejsebureau, inden I beslutter jer. 

Hvorfor skiferie som bryllupsrejse?

Hvis I længe har tænkt over, hvilken ferieform og destination der er den rette til jeres bryllupsrejse, slutter vi her af med en række gode grunde til at vælge netop skiferie:

Den smukkeste natur

Én af de ting, der er garanti for på en skiferie, er den mest fascinerende natur. Så at sidde på toppen af bjerget som nygift par med en varm kop kakao eller en kold øl, mens I nyder den skønneste udsigt, er virkelig romantisk. 

Skal i have nogle flotte bryllupsfoto?

Et væld af fede aktiviteter

En skiferie byder naturligvis også på et væld af sjove aktiviteter, som I kan tilpasse efter jeres behov og niveau. I vil naturligvis komme til at bruge masser af tid på at suse ned ad pisterne, men I kan også få endnu mere ud af naturen på langrend, tage en hyggelig kanetur eller køre på snescootere. 

Afslapning og wellness

For at gøre skiferien endnu mere romantisk er det oplagt at kombinere den aktive ferie med hygge, afslapning og wellness. Tilbyder hotellet ikke de store muligheder inden for wellness, kan I helt sikkert finde de andre steder ved skiområdet. Nyd hinanden, roen og afslappende behandlinger.

Lækre gastronomiske oplevelser

Ligeledes er der på en skiferie masser af muligheder for at få nogle gode smagsoplevelser og lange snakke, mens I nyder en god flaske rødvin. De fleste skisportssteder byder på et væld af hyggelige og romantiske restauranter, hvor I kan prøve områdets specialiteter. Uanset hvad der er vigtigst for jer, giver en skiferie bestemt mulighed for hyggelige aktiviteter, romantik på højt plan og masser af gode minder at tage med hjem i bagagen. 

Læs mere:

indhold