Sangskjulere bruges ofte til at præsentere bryllupssange på en sjov måde

Sangskjulere bruges ofte til at præsentere bryllupssange på en sjov måde. En sangskjuler er for det meste leveret af den eller de personer, der kommer med festsangene. Få inspiration til sangskjulere her!

Læs mere om Tema bryllupper!

Sangskjulere til din festsang

Når du har lavet en festsang til bryllupsfesten, er det helt oplagt at give den en sjov indpakning.

Sangskjulere har ofte noget med brudeparret at gøre – hvis gommen eks. er automekaniker, kan en passende sangskjuler jo være en bilmodel i pap.

Nogle vælger selv at lave sangskjulere – og en sangskjuler behøver som sådan ikke SKJULE sangene helt – en sangskjuler skal blot indeholde og/eller præsentere papirerne med sangene på, på en festlig måde.

Sangskjulere må gerne være i samme tema som sangen

Hvis du eks. har et specielt tema i sangen – det kunne være den handler om bryllupsrejsen – kunne du meget fint vælge en sangskjuler i samme tema. Det kunne være en model af en charterflyver med dåser spændt bagefter i en snor eller lign.

Se smukke bryllupsbilleder fra slotsbryllupper her

Lav selv eller køb færdig

Vil du købe sangskjulere færdige, kan du prøve at kikke i vores forhandleroversigt og finde forhandlere af sangskjulere eller du kan prøve at kikke rundt her i vores bryllupsforum hvis du vil finde inspiration til sangskjulere.

Skal i have en bartender til jeres bryllup ?

indhold