Hver gang et par planlægger et bryllup, når de til et punkt hvor de ikke længere er sikre på hvem der skal betale for den bestemte ting der er på tale

I behøver ikke at betale for gæsternes overnatning. Hver gang et par planlægger et bryllup, når de til et punkt hvor de ikke længere er sikre på hvem der skal betale for den bestemte ting der er på tale. En af de mest almindelige misforståelser er at det forlovede par er ansvarlige for samtlige gæsters indlogering. De er kun delvist ansvarlige! De har en forpligtelse til at sørge for indlogeringen af gæsterne på selve bryllupsnatten, men de skal ikke betale for indlogeringen. Det høfligste og mest ansvarlige et par kan gøre når de skal bestille mange værelser til deres gæster, er at sørge for de får den bedste indlogering til den laveste pris.

Se billeder fra bryllupper på Hotel Vejlefjord.

Indlogér dine bryllupsgæster på en billigere måde

Hvert eneste bryllup er forskelligt og dine gæsters behov vil sikkert også variere meget. Nogle gæster har ikke problemer med at tage til byen og bo på hotel. Andre vil gerne komme men har ikke råd til et hotelværelse selv til en lav pris. Du bliver nødt til at vurdere din gæsteliste og mulige behov før du bestiller værelser til dem til bryllupsnatten.

Se billeder fra et Juelsminde bryllup

Dit første skridt er at se hvem på din gæsteliste har brug for et hotelværelse

Dit første skridt er at se hvem på din gæsteliste har brug for et hotelværelse. Hvis du ikke er sikker eller helst vil have et fast antal at give hotellet når du reserverer, så er der ikke noget galt i at ringe til gæsterne, fortælle dem et du gerne vil invitere dem til dit bryllup, give dem datoen og høre om de regner med at komme. Når du så har antallet af gæster på plads, så ring rundt og find ud af hvilket hotel kan give dig den bedste indlogering for den laveste pris.

Se billeder fra et vinterbryllup på Holckenhavn slot

Hvis du foretrækker det, så kan du både ringe rundt

Hvis du foretrækker det, så kan du både ringe rundt og bruge internettet for at sammenligne priser. Rigtig mange rejsesider praler med betydelige rejserabatter og disse tilbud er ofte tilgængelige for alle. Du kan også bruge internettet til at undersøge bedømmelserne af de hoteller du ikke kender og så vurdere om de har noget at tilbyde dine gæster.

Ikke alle bryllupper har gæster nok udefra til at bruden og gommen kan reservere en hel masse hotelværelser med dertilhørende rabat.

Dette kan gøre det lidt kringlet for de gæster der kommer udefra. Tilbyd dem muligheden for at finde en god pris på nettet før du påtager dig opgaven med at finde et hotel der er villig til at give dig rabat til trods for det lave antal gæster.

Se fotos fra et hotel Strandparken bryllup

Nogle gange gæsterne gerne komme til brylluppet, men har ikke råd til hoteludgifterne

Nogle gange gæsterne gerne komme til brylluppet, men har ikke råd til hoteludgifterne. Overvej om du kan finde ekstra senge og spørg endda venner og familie om de kan huse en gæst eller to på en sofa eller en luftmadras. Du kan også bruge denne mulighed hvis du ikke kan finde et hotel der vil give dig nok rabat.

Skal i holde bryllup på Hotel Thinggard?

Afhængig af årstiden hvor du holder dit bryllup, så kan gæsterne også sove i telte i haver eller på den lokale campingplads. Dette er en sjov og meget billig måde at sørge for alle morer sig til bryllupsfestlighederne og samtidig sparer penge!

Lad ikke opgaven med at finde indlogering af gæsterne tage modet fra dig og forhindre dig i at glæde dig til at fejre din bryllupsdag med venner og familie. Du kan sagtens få alle med til dit bryllups med en smule kreativitet og fleksibilitet!

Se billeder fra Kellers Park her

indhold