Et velplanlagt bryllup giver ikke stress

Du må ikke ærgre dig over alle de ting, du ikke bør bekymre dig om, når du planlægger dit perfekte bryllup. Denne hjælpsomme 12-måneders kalender vil holde dig på sporet, så du ikke mister dit sind. Bare husk, planlægning er alt!

12 måneder før bryllup

Få penge samtale ‘med din forlovede, og forældrene at beslutte, om et budget, og hvem der betaler for hvadAftal gæst numreFærdiggøre en dato og klokkeslætBesøg modtagelse og bryllup handelssystemer og book ting så hurtigt som muligt

11 måneder før bryllup

Send nogle sjove og kreative save-the-date kort. Find en fotograf, bestille ham / hende og en fotograf, hvis du ønsker en. Reserver dit underholdning og Catering. Start med at lave aftaler for at prøve om det perfekte brudekjole.

10 måneder før bryllup

Vælg som vil være i din bryllupsfest, dette inkluderer brudepiger, gommens venner, og den bedste mand. Beslut dig for din kjole: du vil give mindst 6 måneder for ændringer. Beslut dig for en bryllupsrejse stedet, det er altid godt at bestille i god tid.

09 måneder før bryllup

Bekræft din mad og drikke bestilling med dit restauratøren. Find en fabelagtig blomsterhandler, og bekræfte på dine centerpieces, blomster arrangementer, og brudebuketten. Vælg dine brudepige kjoler og groomsmen outfits.

08 måneder før bryllup

Afhængigt af hvor du skal giftes, ud finde logistik med din minister, eller den person, der skal officialgruppen ceremonien. Find ud af musik, omfatter dette orkester og DJ til din reception. Bestil invitationer, konvolutter, bordkort og menuer

07 måneder før bryllup

Book transport ordninger for bryllupsdagen for dig, dine forældre, og gæster. Bestil en bryllupskage, cupcakes, eller eventuelle slik du vil blive der. Book hotel for din første nat med din husbond, samt eventuelle ordninger for out-of-udenbys gæster.

06 måneder før bryllup

Vælg gaver til dine tjenere, forlover, mor og far osv.Vælg dit bryllup bandsCheck ind på din brudekjole, og få din første montering

05 måneder før bryllup

Book en konsultation med din frisør og make-up artist, diskutere udseende, og har et spor run. Diskuter bachelor-og polterabend datoer og steder

04 måneder før bryllup

Vælg et firma til din brude registreringsdatabasen og sende en liste til dine gæster. Organiser rejse til din første aften i hotel eller lufthavn. Har din brude fest, hvis der har en. Begynd at planlægge og skrive din løfter.

03 måneder før bryllup

Foretag farve eller hår trim aftaler. Færdiggør make-up og hår med dine stylisterSend invitationer ud, og holde styr på accepter og afslag

02 måneder før bryllup

Prøv på hele dit outfit, og sørg for at du ikke mangler noget. Book alle skønhedsbehandlinger som fx garvning, øjenbryn, voks, Mani / pedicure. Gå på din bachelor-eller polterabend, og nyd dig selv.

01 måneder før bryllup

Færdiggør antallet af gæster, der deltager, og kommunikere med din restauratøren og bryllup planner, hvis du har en. Kom op med en bordplan. Diskuter eventuelle musik valg eller specielle ønsker med dit band eller DJ. Har din endelige frisure mindst 2 uger før dit bryllup dato (Fellas dette er afgørende for dig). Har et bryllup løbe igennem med din brude fest. Færdiggør din tale og lær den, behøver du ikke ønsker at rod op på dagen for dit bryllup.

indhold