De fleste brude kan spare penge ved at lægge deres egen bryllupsmakeup

De fleste brude kan spare penge ved at lægge deres egen bryllupsmakeup. Din forlovede elsker dig og synes du er smuk. Han har sikkert set hvordan du ser ud om morgenen, når du er sur, når du har grædt og måske endda når du har været syg. Han har set det hele og han synes stadig du er den smukkeste kvinde i verden. Han vil gerne tilbringe resten af livet sammen med dig.

Du føler dig sikkert fristet til at bestille en tid til at få lagt prøve makeup, så du kan danne dig et indtryk af hvordan du kommer til at se ud på din bryllupsdag, men det er spild af penge! Du kan lære hvordan du lægger den perfekte makeup til din bryllupsdag og samtidig spare penge.

Lær alt det du kan når du bestiller en prøve-makeup og spar penge

Du kender dit ansigt, dets farve og hud bedre end nogen anden. Du ved også hvilke farver du bedst kan lide at klæde dig i, og hvilket udseende du foretrækker når det kommer til makeup. Hvorfor ville du stole på andre end dig selv til at lægge din makeup på den største dag i dit liv, og bestille en professionel?

Selv om du arbejder sammen med én længe før din bryllupsdag, så vil deres teknik og personlige stil altid skinne igennem når de er færdige med din makeup.

Der er intet galt med at få en make-over så længe det ikke koster dig noget

Der er intet galt med at få en make-over så længe det ikke koster dig noget! Ofte kan du gå ind i et stormagasin og personalet i makeup-afdelingen vil oftest med glæde give dig en make-over! Du bryder dig måske ikke rigtigt om det hun gør, men læg mærke til hvad hun gør når hun arbejder. Du kan få nogle tips og lære nogle teknikker som du kan bruge når du selv skal lægge makeup til dit eget bryllup. En anden fordel er, at man ofte går derfra med en masse prøver! (De fleste brude kan spare penge ved at lægge deres egen bryllupsmakeup)

Du kan lægge din makeup om og om igen mange gange i ugerne op til din bryllupsdag

Du kan lægge din makeup om og om igen mange gange i ugerne op til din bryllupsdag. Det mest populære look for brude er at se så naturlige ud som muligt. Det betyder nødvendigvis ikke at du ikke skal have makeup på overhovedet! Det betyder bare at foundation, lidt pudder, lys lip gloss og en lille smule rouge, kan være nok for de fleste brude. Måske vil du endda også gerne have lidt mere fokus på dine øjne. Men læg altid din makeup så lys som muligt for det bedste look. Husk – less is more!

Læs artiklen: Planlæg brylluppet over 12 måneder

Hvis du virkelig gerne vil have lagt professionel makeup

Hvis du virkelig gerne vil have lagt professionel makeup og der er plads til det i dit budget, så undersøg frisørsalonerne. Der kan du ofte finde tilbud hvor bruden kan få sat hår og lagt makeup for en speciel pris. En anden fordel er at en makeup specialist i en salon som regel er billigere end en der kalder sig selv makeup artist. (De fleste brude kan spare penge ved at lægge deres egen bryllupsmakeup)

indhold