Du kan få optaget bryllup – Bryllupsvideo

Bryllupsvideo – Du kan få optaget bryllup, konfirmation eller andre festlige stunder i HD-kvalitet og i det omfang du finder nødvendigt…. (HD = High Definition, som på store Plasma- & LCD-TV) Vi bruger kvalitets-udstyr til optagelserne og redigeringen er i de bedste hænder med flere High-End PC’er, den nyeste Adobe Production Premium CS3 samt sønnen af en top-professionel filmklipper der lærte faget.

Filmning af bryllup

Sveriges bedste virksomhed inden for filmning af bryllup, med base i Malmø, tilbyder nu sine tjenester i og rundt København. Velkommen ind på vores hjemmeside. Der har vi flere kortfilmer, referenser samt udførlig information vedrørende priser og “pakker”.

Vi vil gerne lave en DVD eller web-video af jeres bryllup

Vi vil gerne lave en DVD eller web-video af jeres bryllup.Vi er en gruppe glade og kreative personer, som har produceret TV og video til alverdens arrangementer de sidste 3 år. I vælger selv hvor avanceret den skal være:1-3 kamera produktion.

Læs mere om fotografering i København her.

Video produktion tilbyder en flot professionel bryllupsvideo

Video produktion tilbyder en flot professionel bryllupsvideo, med fokus på opgaven, komplet redigeret, med DVD menu, indledning, musik, sluttekster samt et flot sammendrag på 3-5 min.Også mulighed for skræddersy jeres egen løsning. I kan også vælge at vi optager med to kameraer, for at optimere dækning af f.eks. kirke eller taler.Kunder oplever os altid diskrete.

Gør Jeres store dag uforglemmelig med en prof videofotograf

Gør Jeres store dag uforglemmelig. Professionel videofotograf med næsten 25 år på bagen og et utal af fester på samvittigheden, tilbyder at følge med som en flue på væggen – hele dagen/ aften.Jeg filmede for år tilbage Danmarks første sponsorerede bryllup. Bestil allerede nu, da mine lørdage hurtigt blir besat.

Læs mere om bryllupsfotografering i Aarhus

indhold