Tambohus Kro det rette valg

Et bryllup er en uforglemmelig og betydningsfuld begivenhed for brudeparret, deres familier og venner. Derfor er det vigtigt at finde et sted, der danner de perfekte rammer om netop jeres bryllupsfest

Skal den store dag fejres i romantiske og smukke naturomgivelser, er Tambohus Kro det rette valg. Kroen er beliggende blot et stenkast fra Limfjorden, hvilket gør stedet oplagt til en uforglemmelig bryllupsfest.

Holder I jeres bryllup på Tambohus Kro, får I mange fordele

Holder I jeres bryllup på Tambohus Kro, får I mange fordele. I er blandt andet med i al planlægningen af menuen og borddækningen, så festen bliver efter jeres ønsker. Professionelle tjenere står klar til at servere og opvarte jeres gæster hele dagen, menuen bliver lavet fra bunden af gode råvarer, og I bestemmer selv, hvilke blomster, duge, servietter og pynt der skal være på bordene. På selve dagen skal I kun fokusere på at nyde hinanden og jeres gæster.

Bryllupsbilleder i smuk natur

Bryllupsbillederne er en vigtig del af jeres store dag, da de giver jer nogle helt særlige minder, som I kan nyde resten af livet. Derfor er det vigtigt at vælge en god lokation, hvor I kan få taget nogle unikke stemningsbilleder.

Med den enestående beliggenhed, som Tambohus Kro har, er der mange muligheder for at få taget nogle helt særlige billeder – både af jer og jeres gæster. Området omkring Tambohus Kro emmer af idyl og charme, der gør det til den oplagte lokation for bryllupsbillederne. Her er både vand, skov og små skjulte områder, der giver jer mulighed for at få nogle unikke og smukke billeder med hjem.

Gratis overnatning til brudeparret

For at fuldende jeres store dag tilbyder Tambohus Kro også overnatning for jer og jeres gæster. Inviterer I mere end 40 gæster til jeres fest, får I overnatningen gratis, og jeres gæster 15% i rabat på overnatningen.

Det giver jer samtidig muligheden for at starte jeres første dag som nygifte med at invitere jeres gæster til en hyggelig brunch, som de uden tvivl vil sætte pris på.

Tilbage til bryllupsmagi.dk

indhold