BRUDEBUKETTEN FIGURER – KLASSISKE RUNDE POSY BUKET

Kate Thompson er Konfettis funktioner editor, bryllup ekspert og online kval tante. Med ti års erfaring og en ægte passion for brude mode, venue indretning og styling, hun besvarer din dilemmaer og skriver regelmæssigt funktioner for konfetti, sin kolonne på Huffington Post, den nationale presse og bryllup medier, og værter live Spørg ekspert web chats.
Den klassiske runde posy buket har altid været en af de mest populære valg for sin alsidighed så meget som for sin skønhed. Den traditionelle runde posy omfatter typisk små sarte blomster arrangeret stramt ind i en håndholdt posy, som er let og nem at holde i den ene hånd. Det er en klassisk, så populære nu, som det var i Victoriatiden.

Styling en posy buket

Der er store og mere indviklede variationer af dette klassiske stil herunder posies lavet af én blomst type som roser eller pæoner og posies med en bred vifte af forskellige blomstrer. De har tendens til ikke at have meget løv og i stedet har længe skære stænglerne oftest, bundet med bånd. Stængler kan være skjult helt af bånd eller venstre naturlige med bare et bånd bundet omkring prima i en bue.
Overdimensionerede bånd er den nyeste trend med silke bånd bundet ind i en stor, iøjnefaldende bue, trailing ned fra de bundne blomst stængler i forskellige farver.
Blomster og farver du vælger til din buket vil afhænge af dit bryllup farvesammensætning og overordnede tema. Du kan have én farve til en enkelt klassisk look eller en blanding af kontrasterende eller komplementære farver.
For at tilføje interesse for en posy blade buket en Blomsterhandler kan placere med jævne mellemrum at hver blomst til at oprette et mønster. Kviste og græs kan også bruges med stor effekt for at skabe form på tværs af den runde posy ligesom bånd, perler, krystaller og ædelstene vil tilføje funkle.

Brudekjole til runde posy buket

Dette er en stil af brudebuket, der passer til de fleste brudekjoler og går særlig godt mod et imperium linje eller A-line brude kjole. Plus-size brude måske foretrække at gå til en længere-line trailing overlappende bruser buket for at trække øjet op og ned, hvilket giver en illusion af højere, længere, smallere linjer som en rund posy vil forstærke en rundere Brudekjolen figur.
Medlem Tip: Vores medlemmer nyder eksklusiv rabatter, klik her for at få din.

Brud og brudepige buketter

Som bruden, kan du have en lidt større posy buket end din brudepiger til at sikre din skiller sig ud. Du kunne have forskellige blomster pakket ind i jeres og kun én blomst i deres eller har din i en pulserende farver som rød med deres i hvid. Dette virker smukt mod en hvid eller elfenben bryllup kjole og røde bridesmaids kjoler.

Arbejder med din Blomsterhandler

Din Blomsterhandler er bryllup blomst ekspert så drøfte dine muligheder med dem og vær ikke bange for at spørge til hvad du ønsker, selv om de endnu ikke har foreslået det. Se gennem deres porteføljer for inspiration og diskutere alle de forskellige blomster, farve og stil muligheder åbne for dig og finpudse bånd, sløjfer og lille perle sten på kronblade for tilføjede gnistre.

Her er hvordan man får udseendet

Hvis du planlægger for eksempel blush pink og salvie grøn bryllup med guld accenter og en antydning af gnistre, kan du diskutere med din Blomsterhandler mulighed for at skabe en posy buket af blush lyserøde roser, bundet med en sage grøn bånd, færdig med en dab af gyldne glitter til kronblade.
Todich blomstermotiver Design er en veletableret Blomsterhandler baseret i hjertet af London. Virksomheden har opbygget et fremragende ry i skabe skræddersyede blomst design for bryllupper i London og Storbritannien. Med over 20 års erfaring, firmaet roser sig af sin imponerende portefølje af smukke blomsterdekorationer fra mange succesfulde bryllupper – de elsker at arbejde med brude og ofte vil gå den ekstra mil at oprette brudens drøm Bryllupsblomster. Virksomheden tilbyder gratis personlige konsultationer, førsteklasses kundeservice og priser for at gøre hver bruden glad.
Se flotte fotos her:

indhold