Er du også træt af at give vinglas, knive og chokoladehjerter i bryllupsgave?

Er du også træt af at give vinglas, knive og chokoladehjerter i bryllupsgave? Har du tænkt over en mere personlig bryllupsgave? Foto på lærred er personlig kunst, der afspejler brudeparrets liv og interesser. Lærredsprint er ideelt som bryllupsgave, da den er personlig og enkeltstående. Upload et foto af brudeparrets yndlingssted, sidste ferie, en sjov og uforglemmelig episode – du ved, hvad der betyder mest for brudeparret. Vi tilbyder også gavekort i alle beløbsstørrelser.

Er i interesseret i fotokunst? Ta et kig her

Kunstshop

Kunstshop – køb abstrakte moderne malerier fra kunstmaler HC Hauge-Rasmussen. Alle malerier er unika, dvs. der findes kun 1 ekspemplar af hvert maleri. Gratis levering af malerier direkte til din dør. 14 dages fuld returret.

Smukke håndskåret glasbrudepar

Smukke håndskåret glasbrudepar efter eget design.Perfekt som bordpynt, gave eller minde fra den uforglemmelige dag.Glasbrudeparrene fås i 3 størelser: Stor: ca. 36 cm. høj,mellem: ca. 25 cm høj og lille ca. 17 cm. høj.Det kan ikke forventes, at brudeparrene er helt ens, da hvert enkelt brudepar er håndskåret. Dette betyder dog blot, at hvert enkelt brudepar er unik!

Få lavet en helt unik morgengave af dine bedste billeder

Få lavet en helt unik morgengave af dine bedste billeder, sammensat på en smart, fræk, sjov, romantisk eller helt traditionel måde. Billeder af Jer, børnene, interesser, digte – ja, alt kan sammensættes, så det – for Jer – får det helt rette udtryk. Leveres printet på lærred og spændt på blindramme. Svæveramme kan til- eller fravælges.Som gave efter brylluppet, kan fotos fra den store dag ligeledes foreviges som fotocollage på lærred, – lige til at hænge op på væggen. SMUKT – UNIKT – Tilpasset i stil og farver til Jeres hjem.

Vil du gerne have noget specielt som minde fra jeres store dag

Vil du gerne have noget specielt som minde fra jeres store dag, har i et flot billede i kunne tænke jer at få lagt specielt romantisk filter eller andet på, og måske få det trykt som plakat eller på et lærred med flot ramme, det er kun fantasien der sætter begrænsningen. Se mere på min hjemmeside.

indhold