Er du inviteret til et bryllup, eller skal du snart selv giftes?

Er du inviteret til et bryllup, eller skal du snart selv giftes? Så har du måske brug for lidt inspiration til dit valg af sko til den store fest. Derfor har vi her samlet nogle gode råd både til brudeparret og gæsterne

Sådan finder du de rette sko til bryllupsfesten – Der er rigtig mange beslutninger forbundet med et bryllup, og når det kommer til dit outfit, kan det være svært at vælge. Det gælder både for brudeparret, men også for gæsterne, som gerne vil gøre noget ekstra ud af det til denne store fest. Sørg derfor for at bruge god tid på at vælge de rette sko til bryllupsfesten.

Til bruden

Bruden er helt sikkert en af de personer, som tænker allermest over, hvad det er, hun har på til sit bryllup. Det er hende, som er i fokus, og gæsterne og ikke mindst gommen glæder sig til at se, hvad hun har valgt at have på. Kjolen er naturligvis det vigtigste, men skoene er med til at sætte prikken over i’et, og de bør derfor også vælges med omhu.

Der er rigtig mange valgmuligheder, og det kan hurtigt blive uoverskueligt, hvis du ikke ved, hvad du skal gå efter. Det oplagte valg er en fin, hvid stilet. Hvis din kjole er lang, kan du vælge den helt enkle model eventuelt med en fin snude, men er din kjole kort, er det en god idé at lege lidt mere med detaljerne og eventuelt vælge en flot stilet med T-rem, en sløjfe eller små sten, da skoene vil være synlige hele tiden. Husk dog også, at det skal være nogle sko, du kan holde ud at have på, så du ikke får alt for ømme fødder.

Se smukke bryllupsbilleder her.

Til gommen

De fleste mænd tager det nok noget mere med ro, når der skal styr på tøj og sko til brylluppet. Nogle mænd får måske endda bruden til at være med i valget, men hvis du gerne vil vise din kommende hustru, at du har styr på tingene og selv kan sammensætte et flot outfit, så find selv det rette par sko.

Det vigtigste for gommen er at fokusere på farverne. Hvis du har valgt det helt klassiske look, er det en god idé at vælge den klassiske sorte snørresko. Men har du derimod planer om at tage et jakkesæt, der er gråt, blåt, brunt eller en anden farve på, er det ikke nødvendigvis den klassiske sorte model, der er den rette. Leg i stedet lidt med detaljerne og vælg et par sko i samme farve som dit slips, butterfly eller lignende.

Til gæsten

Skal du derimod være gæst til et bryllup, har du rigtig mange forskellige valgmuligheder. Som mand skal du blot sørge for ikke at ”overshine” gommen. Det vil være synd, hvis en af gæsterne skiller sig mere ud end brudeparret, så sørg for at følge den dresscode, der er lagt op til. Du kan også selv benytte dig af tricket med at vælge et par sko, der matcher din skjorte, slips, butterfly, hat, eller hvad det nu kan være. Husk, at skoene ikke må være for glatte, når du skal svinge de kvindelige gæster rundt på dansegulvet senere på aftenen.

For de kvindelige gæster ved brylluppet, kan det måske være lidt vanskeligt at vælge, da der er uendeligt mange modeller og farver at vælge imellem. Vælg gerne en sko med lidt hæl på, da det giver en flot holdning og pifter dit outfit lidt ekstra op, men sørg for, at det er en sko, som du kan holde ud at have på i mange timer i træk. Er det et sommerbryllup, så er det også rigtig fint at vælge en flot sandal med hæl, da vejret ikke så ofte giver dig mulighed for at have denne type sko på.

Brug disse tips, så du lettere kan finde frem til det helt rette par sko, næste gang du bliver inviteret til et bryllup, eller når du selv skal giftes.

Læs også:

indhold