At arrangere en hvilken som helst begivenhed burde ikke skabe vanrøgt i jeres forhold.

At planlægge jeres bryllup kan afslutte jeres ægteskab. At blive forlovede og at organisere jeres eget bryllup burde være et af de mest romantiske og magiske tider i et pars liv. Der er planer der skal laves og både bruden og brudgommen har højst sandsynligt drømme og forventninger til fremtiden. Tiden mellem forlovelsen og ceremonien er en meget vigtig tid. Det kræver mere end blot kærlighed og forpligtelse. Når I planlægger jeres bryllupsdag, burde I også arbejde på grundlaget for jeres permanente forhold. Hvis I forsømmer jeres forhold og jeres partners behov i tiden før I bliver gift, kan det føre til vanskelige tider, hvis ikke afslutningen på jeres ægteskab i det lange løb.

Se kreative bryllupsbilleder ved dygtig fotograf her.

Husk hvorfor du skal giftes med din partner

Før I blev forlovede, ville du have defineret dit partnerskab med din forlovede som et ”forhold” og det burde ikke ændre sig når først I er mand og hustru! At være i et forhold er en vigtig tankegang at være i under hele jeres partnerskab, hvad enten I er gift, forlovede eller bare kærester. Grundlaget for et godt forhold er at sørge for et gensidigt kammeratskab. Det er også for at sikre, at din partners behov, såvel som dine egne, bliver mødt. At planlægge et bryllup kan være det første skridt der fører til, at jeres forhold til syvende og sidst falder fra hinanden, hvis ikke I er påpasselige.

Læs om rollen som bryllupsgæst her.

I tror måske ikke, at I udsætter jeres forhold for fare mens I organisere jeres ceremoni

I tror måske ikke, at I udsætter jeres forhold for fare mens I organisere jeres ceremoni og bryllupsfest, men I ville blive overraskede over at opdage præcis hvilke frø der bliver plantet tidligt i forhold som i sidste ende kan føre til problemer. Forsømmelse er et af de mest almindelige måder du kan fremmedgøre din partner og efterlade dem ønskende mere, hvor de føler sig alene og til sidst, søger opfyldelse et andet sted.

Læs mere om kreativ bryllupsfotograf med rødder i reklamefotografi her.

Forsømmelse i et forhold er som enhver anden dårlig vane

Forsømmelse i et forhold er som enhver anden dårlig vane. Du starter med at ignorere og overse en ting og tænker, at du vil gøre det godt igen senere. Din partner forstår og tilgiver din manglende opmærksomhed et par gange. Men jo mere du ignorere din partners behov og han eller hun ikke henleder din opmærksomhed herpå, jo lettere bliver det for dig at fortsætte i den dur.

For eksempel, du og din forlovede er ude til frokost eller middag. Din mobiltelefon bliver ved med at ringe, og det er mennesker der har spørgsmål om brylluppet, lykønsker eller hvad som helst andet der har med planlægningsprocessen at gøre. Du tror måske, at du tilbringer kvalitetstid med din partner, men det gør du ikke. Han eller hun har fået en utilstrækkelig del af den tid I egentlig burde bruge på hinanden. Alt hvad du behøver at gøre er at slukke for din mobiltelefon og være med den du elsker. Voice mailen kan tage imod beskeder og du kan ringe tilbage igen senere.

Find jeres professionelle bryllupsfotograf lige her.

Hvis du får for vane at forsømme din forlovede mens I er midt i planlægningsprocessen..

Hvis du får for vane at forsømme din forlovede mens I er midt i planlægningsprocessen, er sandsynligheden tilstede for, at du vil føle dig tilpas med at bringe den slags opførsel med dig ind i ægteskabet. Han eller hun forstod dit fravær på grund af brylluppet, så de vil rimeligvis også forstå den tid du har brug for at lægge i dit arbejde, eller børnene, eller hvad som helst andet der må virke vigtigt på det tidspunkt.

Se bryllupsbilleder fra fotograf i Vejle.

At forsømme hinanden er så almindeligt i forhold og det behøver det ikke at være!

At forsømme hinanden er så almindeligt i forhold og det behøver det ikke at være! Få styr på prioriteterne i jeres forhold. Tal om jeres bekymringer angående forsømmelse og åbn kommunikations linjerne således, at I kan tale om det, hvis en af jer føler sig forsømt. Husk, at det om 15 år ikke rigtig betyder noget hvor mage gæster der kommer til jeres bryllup eller hvilken farve servietterne har. Det der vil betyde noget er, at du og din forlovede stadig er i et forpligtet forhold, hvor I giver hinanden 100 % af jeres opmærksomhed.

indhold