Bryllupskage – En vigtig del af brylluppet!

En stor del af bryllupsfejringen er den store bryllupskage, som står klar til middag. De fleste ser frem til at få det tidspunkt, hvor du skærer det første stykke sammen. En stor og absolut vigtig tradition. Bryllupskage både helhed og opdelt, er garanteret til at herske i mange af de billeder, som gæsterne tage, og det vil altid være tæt på hukommelse af deres bryllupsdag. Derfor bør du tage lidt tid til at udvælge de vigtigste kage, du nogensinde vil komme til at spise i deres liv. Bryllup kage!

Fra den alder gamle tradition var bryllupskage i 3 lag, brud og brudgom stod på den øverste hånd-i-hånd, på toppen af et lag af marcipan eller fløde. Som tiden ikke gå videre, så har også denne bryllupstradisjonen udviklet sig en smule. Heldigvis, måske?

Bryllupsfotograf Roskilde

Ikke alle par er begejstret for de vanille, fløde eller marcipan

Ikke alle par er begejstret for de vanille, fløde eller marcipan. Der er mindst hundrede af kaketyper at vælge mellem, med stor variation i både form og design, såvel som smag. Du kan endda komme til at design din egen kage, og du kan vælge det meste af, hvad det bør være i forhold til design. Bagerier har over tid også havde meget større konkurrence end før, og denne kan du selvfølgelig drage fordel af. Ind med flere bagere om prisen, før du vælger den kage, du ønsker.

Når du har besluttet dig for en kagedesign, eller hvis du har lavet din egen forslag, Før du går ud for at lede efter den perfekte bryllup kage, her er nogle nyttige tips:

Størrelsen af bryllupskagen

Størrelsen af bryllupskagen: den Størrelse vil afhænge af antallet af gæster, du venter på at komme. Hvis du planlægger at tilføje nogle til de gæster, der ikke kunne komme til den faktiske fest, eller hvis du har familie langt væk, men stadig ønsker at “deltage en lille smule” i bryllup, få en bid af den kage (Ja, det går faktisk fint! Normalt er det også!) så dette bør tages med i planlægningen, hvor stor en kage, skal du bestille.

Kagens design

Først og fremmest kan du se billeder af prøven fra de forskellige konditorier og bagerier. For at rulle gennem norske og udenlandske bryllupsmagasiner, men er heller ikke dum. Her er der masser af gode ideer både traditionelle og på kager, som kan have været en smule ud af den “almindelige”. Denne artikel, du læser nu, viser det, at du bruger internettet, så hvorfor ikke også bruge internettet til at hjælpe med at finde en virkelig fantastisk bryllupskage, du både kan lide. Skulle du være så uheldig (eller krævende), at du faktisk ikke kan finde nogle forslag, du falder for, kan du, som sagt, selvfølgelig, at designe et bryllup kage ved dig selv!

Smag på forskellige bryllupskager

Mens det er vigtigt, at et bryllup kage appellere til de visuelle sanser, er det endnu mere vigtigt, at det smager godt. Ellers, er du helt sikker på at der sidder med masser af uspist bryllup kage, og det er ikke den hyggeligste måde, der kan ske. Smaksforslag man kan vælge mellem i disse dage strækker sig heldigvis lidt længere end bare marcipan og creme. Hvad med vanille, chokolade, frugt, kage, svampe eller cheesecake? Selv mousse-fill er helt ok i dag.

bryllupskage i flere lag

Og som en lille, men smart tip til ende, i forhold til smag: i Skal have en bryllupskage i flere lag, hvorfor ikke hedge dig en lille smule, og tilbyder gæsterne flere varianter? Marcipan i bunden, frugt i midten og chokolade på toppen? Alle dele kan være dækket med fløde, så det ser ens ud. Men gæsterne kommer, i det mindste garanteret at kunne lide ideen, og den sidste ting, du gør i dag, i hvert fald ikke til at smide en bryllupskage!

De fleste bagerier og konditorier foretrækker, at man booker mindst et par måneder før, du ønsker det skal være. Så du skal ikke vente til sidste øjeblik, før du vælger en bryllupskage. Lad kagen blive en del af bryllupsplanleggingen, at der er tænkt over tidligt, hvis ikke det kan være du har brug for til at klare dig uden!

indhold