Start i det små når du vælger menu og lav smagsprøver

Spar penge. pr. person når du selv laver din festmad. Din fest kan blive unik og speciel når du laver maden selv. En bryllupsfest er ikke mere end en fest der holdes for at fejre foreningen af bruden og gommen. Et sted hen ad vejen blev denne enkle fest til et dyrt og omstændigt produkt der slet ikke er nødvendigt! Når du mødes med dine venner og familie til fødselsdage og højtider, så er det sjældent at din vært har sørget for al maden. Hvorfor skulle din fest være anderledes? Du kan lave din egen mad til festen så længe du planlægger det omhyggeligt. Til at starte med bør du vælge en menu og lave smagsprøver, så du kan få en idé om hvad det vil koste og hvordan det smager.

Har i gjort jer tanker om maden og drikke til bryllupsfesten?

Spar 500 kr. pr. person når du selv laver din festmad!

Maden der serveres til bryllupsfester er blevet den dyreste del af et pars bryllupsdag. Ofte kan antallet af gæster gøre udgiften fire til fem gange større end hvad bruden og gommen bruger på resten af deres bryllupsdag! Overvej selv at lave maden eller bed om hjælp til det. Du kan jo faktisk lave en lille før-bryllupsfest ud af det, når du vælger menuen og laver smagsprøver på den!

Vælg et antal forskellige retter som du kunne tænke dig at bruge til din bryllupsfest. Tag så ud i butikkerne og regn ud hvad det ca. vil koste at lave hver ret. Glem ikke at undersøge priser i lavprisvarehusene også. Du kan spare temmelig mange penge når du køber store partier eller vælger varer der ikke er ”mærkevarer”.

Har i gjort jer tanker om hvilket selskabslokale i vil benytte til brylluppet?

Glem heller ikke at inkludere alt du ønsker at servere på din liste

Glem heller ikke at inkludere alt du ønsker at servere på din liste. Medregn ting så som forretter, salater, hovedret og dessert hvis du synes der skal serveres noget udover bryllupskagen. Vær lidt kreativ med dit sortiment. Du kan jo f.eks. servere suppe og salat eller bare nøjes med suppen. Suppe kan være noget af det mest økonomiske og samtidig noget af det lækreste t servere til enhver fest!

Din bryllupskage kan også risikere at være en stor udgift

Din bryllupskage kan også risikere at være en stor udgift, hvis du overvejer at bestille den fra et bageri. Du kan selv bage din kage! Hvis du vil have en i etager, så få fat i de remedier du skal bruge og øv dig i at lave den indtil du kan det. Det er en god idé at gøre dette sammen med andre som kan give dig idéer og gode råd til hvordan du kan gøre det lettere og hurtigere. Du kan også bare vælge at lave muffins, arrangere den lidt fint og dekorere dem! Lad et prøvepublikum smage dem før du beslutter dig for at servere dem til dit bryllup!

Skal i bruge en dygtig bryllupsfotograf i København ?

Når du har din semi-færdige liste over retter du vil prøvesmage til din fest

Når du har din semi-færdige liste over retter du vil prøvesmage til din fest, så sæt en eller to dage af til at lave maden og lave smagsprøver. Inviter venner og familie over til at hjælpe med at lave og prøvesmage maden. Du kan lave en hel lille fest ud af begivenheden! Det er også en god måde at spørge folk der er villige til at hjælpe dig, om de kan overtales til at lave en af retterne for dig til bryllupsdagen.

I stedet for at gennemleve stressen og udgiften og hyre en caterer, så kan du lave din egen mad. Hav det lidt sjovt med at vælge menuen og inviter gæster over til smagsprøvning. Du kan få ekstra hjælp, idéer og en god respons og på den måde sikre dig at din mad er perfekt til din bryllupsdag.

indhold