Hvis du skal have levende musik til brylluppet, så skal du sikre dig at du har en skriftlig kontrakt med bandet

Indgå skriftlige aftale med musikerne og undgå at tabe penge. Tab ikke dit depositum pga. en dårlig kontrakt. At planlægge et bryllup kræver ofte at bruden og gommen bruger alle deres penge til bryllupsbudgettet. Afhængig af hvad du gerne vil have til dit bryllup, så udbetaler du sikkert en del penge og kigger på en del kontrakter!

Hvis du skal have levende musik til brylluppet, så skal du sikre dig at du har en skriftlig kontrakt med bandet. Før du underskriver noget som helst, så gennemgå kontrakten med musikerne og få alle ændringer på skrift!

Mist ikke op til 10.000 kr. pga. en dårlig kontrakt med musikerne.

Hver gang du hyrer nogen til at lave noget for dig til dit bryllup, ikke alene betaler du dem, men du stoler også på at de møder op og leverer den vare eller service du forventer. Musik er en vigtig del af ethvert bryllup! Forestil dig, at de mennesker du have hyret til at spille til din fest slet ikke levede op til dine forventninger. Og hvad hvis der sker noget og du bliver nødt til at ændre på tidspunkter eller datoer? Vær sikker på du er dækket ind uanset hvad der sker og gennemgå aftalen med musikerne før din bryllupsdag.

Se fotos fra Klithuset lige her.

Den første ting du skal gå igennem i kontrakten med musikerne

Den første ting du skal gå igennem i kontrakten med musikerne er deres betalingspolitik. Du skal måske ikke betale hele deres løn på forskud. Afhængig af hvad de skal have for at spille, har de måske nogle fleksible betalingsordninger. Ofte kan man betale et depositum på mellem 30 og 40 %, så man kan reservere musikerne til sit bryllup. Vær sikker på at kontrakten er helt tydelig omkring hvornår den næste og/eller den sidste betaling skal foreligge. Og på bryllupsdagen: skal de have betalingen før de spiller eller bagefter? Sørg for at vide besked så du er godt forberedt.

Kreative billeder fra Klitrosen bryllup her.

Musikerne bør have en tydelig defineret aflysningspolitik

Livet er ganske uforudsigeligt, og du kan ikke forudsige hver begivenhed der finder sted. Heller ikke på en dag der er så speciel som din bryllupsdag. Du skal også sikre dig at de aftaler du laver med musikerne har en tydelig defineret aflysningspolitik. Du bliver måske syg, måske opstår der et uventet dødsfald i familien, eller der opstår andet der gør du bliver nødt til at aflyse dit bryllup. Sørg for du ikke mister dit depositum hvis du bliver nødt til at aflyse musikken.

Her kan i se nogle dygtige bands til bryllupper.

Det vigtigste spørgsmål du skal stille dine musikere…..

Det vigtigste spørgsmål du skal stille dine musikere er, om der er nogle ”skjulte” gebyrer. Du ved aldrig om de mennesker du hyrer til at arbejde for dit til dit bryllup har skjulte gebyrer. F.eks. tager nogle musikere en ”basispris” for deres optræden og så kommer der pludselig alle mulige ekstra gebyrer på. Nogle af disse gebyrer kan være kørselsudgifter, timeafgift og andre overraskende ydelser såsom at musikerne vil have ekstra betaling efter midnat, selvom I måske ikke har aftalt det. Sørg for, at der i kontrakten står skrevet, at du kun skal betale den sum penge der står i kontrakten og intet andet!

Se billeder fra Kokkedal Slot her.

Før du gennemgår kontrakten vil du måske gerne mødes med musikerne på det sted hvor de skal spille. Det giver dem mulighed for at se sig omkring og få et overblik over om de skal have noget ekstra med. Det er også en god idé for dig at få de sidste detaljer på plads når I mødes på stedet.

 

 

 

 

indhold