Vintage bryllupper

“nogle ting bliver bedre med alderen” – Vintage bryllupper

Vintage bryllupper – Et vintage bryllup er en rigtig god idé for så mange forskellige grunde. En vintage tema giver dig mulighed for at være original og uforglemmelig mens du stadig har et overordnet tema at trække det hele sammen. Det er altid elegant og glamourøst, mens den stadig er rigtig sjovt, at give gæsterne det ekstra spændingen udklædning til en særlig fest.Derudover kan du også gå glam og gå grøn ved at gå til originale vintage stykker end kopier, sparer kul og råvarer, der anvendes i produktionen.

Det eneste spørgsmål, du måtte have, er dette: Hvad æra skal jeg vælge?

Det vintage æra du vælger, afhænger meget af din personlighed, udseende og personlig stil. Hvis du har tendens til at være lidt af en rebel, så 1920’erne stopgarnet udseende kan være rigtige for dig. Hvis du er slank og som enkel, elegant tingene så en 1930’erne bryllup kan være på kortene.

1920’erne bryllup I løbet af de brølende tyvere, var parterne vild og unge og smukke var oprørske. For et look, der er lige på tendensen gå til en flapper kjole, accessorised med pandebånd og en fjer boa. Din makeup skal være dramatisk, med mørke øjne og en amorbue design på læber, samt en bleg endnu fejlfri teint.Farverne i 20’erne var temmelig neutralt, med bleg lyserød, fersken og lysegrå være perfekt til netop sådan et tema, tilføjer et strejf af elegance. Det perfekte sted er overalt med en have, terrasse eller festsal stor nok til gæsterne, og skal transformeres ved hjælp af lys og fjer. Maden kan være alt, men skal indeholde kanapeer, som var populær på daværende tidspunkt, og kagen skal være dekoreret med friske afskårne roser. For drikkevarer, er floder af champagne og en bartender, der ved hvordan man laver en god martini et must!

1930’erne bryllup – Bryllup mode i 1930’erne, var slank og elegant, og kvinder forsøgte at skabe en yndefuld og slank figur. Hvis du er heldig nok til at have den slags tal så gå efter noget enkelt, der omfavner din figur hele vejen ned og parre det med en pille æske hat med net i stedet for et slør, slankt hår trukket tilbage fra ansigtet, røde læber og naturlige fundament.Stedet kan gøres op i og art deco-stil, og Art Deco stencilling på kagen ville se utroligt effektiv også her.

Se vintage billeder her:

1940’erne look er sandsynligvis rigtigt for dig, hvis du er virkelig i dans og klassisk, feminint stilarter

1940’erne bryllup – Brudekjoler i 1940’erne var enkel og underspillet, med Figursyet nederdel jakkesæt eller drop skulder kjoler i satin er de mest fashionable valg. Der fyldes op var lige så underspillet, med naturlig skønhed idet eftertragtede ideal, og en ny står look med et strejf af læbestift. Men generelt gik Nålestribet jakkesæt, men hærens uniformer blev også båret jævnligt på grund af krigen.Bryllupper var ofte intime anliggender, med musik og dans er den mest almindelige form for underholdning. Dekorationer ville have bestået af enkle blomster skærme, og opskæring af kagen var højdepunktet af dagen, og ville være blevet nydt samtidig med at drikke punch.

1950’erne er den æra af valg for dem, der elsker glamour og dressing op. Her er et par af vores ideer til et bryllup, der passer til hver af disse epoker …

1950’erne bryllup – I 1950’erne var der to store kjole figurer, der var al den vrede, det vil sige det tragtformede skørt og mere provokerende nederdel. Den taljen blev fremhævet og kvindelighed var navnet på spillet, så en ramme rundt om kjole (eller et korset, hvis du føler dig modig) ville se perfekt. Hår var krøllet, men ikke i de løse bølger populære i dag – det var strengt anlagte og sprøjtes – og kombineret med flydende eyeliner for dramatiske øjne og en slående læbe farve, normalt rød.Opret en slik buffet med gammeldags slik, såsom pære dråber, gobstoppers og humbugs og sure blommer og dekorere sted i smukke pastelfarver. For ægte 50’er stil, kan du selv sørge for en vintage Cadillac eller Pontiac at transportere dig til din bryllupsdag!

Læs mere om vintage bryllupper her.