Vi tilbyder bryllupskørsel

Vi tilbyder bryllupskørsel i vores flotte Ford B fra 1932, der med sin V8 motor spinder som en kat.

Leveringsdygtige i korte og lange limousiner

Kendt fra TV. Er løbende medvirkende i TV program, hvor flotte limousiner og speciel biler kræves! Vi er leveringsdygtige i korte og lange limousiner, hestekareter i 2- og 4-spand – og som den eneste i hele Europa en rød Mustang cabriolet af nyere model indregistret til limousinekørsel! Denne frække bil er til dem der ønsker noget frækt og hurtigt til deres bryllup! Vi kører over hele Sjælland – til meget fornuftige priser.

Gennem næsten et århundrede har Rolls Royce været alverdens Konger

Gennem næsten et århundrede har Rolls Royce været alverdens Konger, Dronninger og Prinsesser samt filmskuespilleres foretrukne bilmærke, når særlige lejligheder skulle markeres. Rolls Royce er således også det eneste rigtige valg til det store romantiske bryllup – dagen De aldrig vil glemme.

Der er lykkedes os at få en samling af dette eksklusive bilmærke og med de forskellige modeller vi tilbyder håber vi, at de får Deres drømmeønske opfyldt. Vi har stor erfaring med bryllupskørsel.

Læs mere om fotografering af bryllup.

For alle brudepar er bryllupsdagen en stor dag.En storslået bil giver dagen højtidelighed og en masse minder.

Limousine Service har Jyllands største og nyeste flåde på 6 limousiner og kan tilbyde befordring af 38 personer på en gang. Vores vision er at give den bedste service til alle kunder.

Kør hjem fra kirken i en taxien fra Matador

Kør hjem fra kirken i en taxien fra Matador! Få en god historie at fortælle om turen hjem fra kirken. Enhver kan leje en limousine, men det er ikke alle der kan fortælle at de kørte hjem i taxien fra Matador.

Ford T fra 1922 med danskbygget taxikarosseri tilbydes til eksklusiv bryllupskørsel, polterabend, konfirmation, studenterfest, jubilæum, fødselsdag – ja – enhver festlig lejlighed.

Vi afhenter gerne bruden og faderen og kører jer til kirken og kører så de nygifte til fotograf og videre til festen hjemme eller ude. Vi kan også “bortføre” brudeparret på et aftalt tidspunkt ved festen og køre dem ud.

indhold