Sidste år deltog min forlovede og jeg i hans lillesøsters bryllupsfest, der fandt sted i et stort telt i haven ved hans forældres murermestervilla. Her udgjorde teltet en fantastisk kulisse for bryllupsfesten. Fra den bryllupsfest har vi været optaget af at arrangere vores bryllup til næste sommer. Efter mange diskussioner valgte vi at anvende et af de der store festtelte til at danne ramme om den store fest. Det viste sig nemlig, at rationalet for at afholde brylluppet i et af de der store festtelte reelt var meget svære at overse både praktisk og økonomisk.

Receptionslokale til receptionen og bryllupsfesten

Tager man et blik på receptionslokalerne her i Storkøbenhavn, er udvalget forholdsvist begrænset. Til trods for at der findes en lang række valgmuligheder, er det nemlig praktisk talt umuligt at opsnuse et receptionslokale til receptionen og bryllupsfesten, som opfylder vores krav og oven i købet kan benyttes til en ok pris. Lejer vi et festtelt i formidabel kvalitet får min forlovede og jeg dog en chance for at sikre os en personlig ramme for festen, som vi vil kunne indrette efter vores ønsker. Dertil har vi en enestående mulighed for at åbne ud til haven med et telt.

bryllup i et telt

Disse fordele har min tilkommende og jeg mulighed for at få glæde af til en yderst fordelagtig pris i forhold til, hvis min tilkommende og jeg investerer i at leje et festlokale. Den mest tungtvejende grund til at holde bryllup i et telt i mine forældres have er og bliver således den attraktive pris. På nuværende tidspunkt er vi kommet i tvivl om, på hvilken måde min forlovede og jeg køber eller lejer det ideelle festtelt til bryllupsfesten såvel som receptionen til sommer. Derfor vil jeg gerne høre, hvorvidt der måske er nogen, som der ønsker at berette om deres erfaringer med at holde deres eget bryllup i et telt. 

maden til brylluppet

Først og fremmest leder vi efter nogle gode råd om vores valg af service, borde og stole såvel som professionelle cateringfirmaer, der er i stand til at levere al maden til brylluppet selvom, at festen finder sted i et festtelt. Derudover ville det være smart at høre, hvorvidt der findes telte, som der kan betale sig at investere i i forhold til at leje et et telt til brylluppet. Har du, eller kender du nogen, der har tilfældigvis holdt en bryllupsreception eller en lignende festlig begivenhed i et telt? Så bidrag til at sikre os en ideel bryllupsfest ved at del dine erfaringer og gode råd med os.

Herunder kan i klikke og se billeder fra de byer vi har fotograferet bryllupper i:

indhold