Bliv matchet op med forskellige bryllupslokationer og find den perfekte lokation til jeres bryllupsfest

Alle bryllupper er forskellige, og alle brudepar har forskellige ønsker og behov til, hvordan deres bryllup skal udspille sig. Brylluppet er et af livets helt store fester og en livsbekræftende dag fyldt med glæde for både brudepar og gæster.

For at alt til brylluppet skal gå vellykket og efter planen, er det en ide at starte planlægningen i god tid. Der er mange ting at tage højde for og især bryllupsfesten er et stort emne i planlægningen. For mange er bryllupsfesten højdepunktet for deres bryllup, hvor de sammen med deres mange gæster skal fejrer deres kærlighed. Derfor er det også vigtig, at man finder den helt rigtige bryllupslokation man føler virkelig kan tage hånd om ens bryllup.

bryllup

koordinering af bryllupper

De fleste kan nok nikke genkende til, at det er de færreste, der har erfaring med koordinering af bryllupper. Og, endnu færre, der kan udpege de forskellige steder, der har mulighed for at afholde et brylup med havudsigt, flot natur i nærheden, plads til et live band, gratis parkering og lignende ønsker.

Det kan være et tidskrævende arbejde først selv at finde matchende steder og dernæst kontakte de mange aktører og høre om de har plads på ens bryllupsdato. 

For at gøre det nemmere for brudeparrene så de har mere tid til at nyde hinanden og deres forelskelse har EventButler skabt en portal, hvor de matcher brudepar op med 3 bryllupssteder, der matcher med lige netop deres ønsker og behov.

EventButler er specialister indenfor bryllupper og kender markedet og ved, hvem lige præcis jeres ønsker matcher med. Derfor giver EventButler jer 3 tilbud fra 3 forskellige bryllupslokationer så i nemt og hurtigt kan få et overblik over mulighederne i markedet og kan tage stilling til, hvilket af tilbuddene, der er bedst. 

koordinering af bryllupper

Det er nemt at hente tilbud på jeres bryllupsfest

Står du også og skal holde en bryllupsfest i fremtiden så få 3 matchende tilbud fra EventButler her

Note: Lige nu kører EventButler en konkurrence med MySelfie.dk, hvor hver 10ende, der booker et arrangement igennem dem er med i konkurrencen om en myselfie.

Læs flere artikler her:

indhold