Skær i gæstelisten og få budgettet på plads

Alene tanken om det er nok til at sende mange par, der kører for migræne medicin. Skal vi invitere fræk Onkel Harry? Hvad hvis han handler dårligt, og hits på brudepiger? Hvad med Ted fra arbejde? Selvfølgelig kan vi ikke lide den fyr, men vi blev inviteret til hans bryllup. Og så er der de to tasmanske djævel børn, der bare tilfældigvis er chefens gyde.

FIK DU LÆST: HVAD KOSTER ET BRYLLUP I DANMARK I GENNEMSNIT?

Skær i gæstelisten og få budgettet på plads

Skal vi nødt til at invitere børn?Hvis du har valgt et lille bryllup (yippeee!), er der en god chance for, at oprette din gæsteliste vil være mere af en udfordring. Her er 10 måder at opdele og organisere:

1.Pay for dit eget bryllup – eller i hvert fald størstedelen af ​​det. På den måde vil du have mere at sige der ikke foretage den endelige “cut”.

2. Kun invitere dine nærmeste. Mødre, fædre, søstre, brødre, bedstemødre og bedsteforældre og nære venner gøre listen, bekendte og fjernere slægtninge ikke gør. Lad dem forsigtigt ned.

3. Undgå at invitere medarbejdere – selv om de har inviteret dig til deres bryllupper.

4. Må ikke invitere børn.

5. Lad ikke datoer. Alvorlige kærester og veninder kun.

6. Har en destination bryllup. Dette er normalt en surefire måde at holde din gæstelisten lille – medmindre du hænge med et godt krænger flok.

7. Stikke af. (Paris anyone?) Gør det bare jer to og måske et par nære venner eller dine forældre.

8. Planlæg en post-bryllupsfest, så du stadig kan fejre med folk, der var ikke inviteret. Dette er et populært valg for par, der går små.

9. Vælg et lille bryllup sted. Størrelse begrænsninger kan gøre underværker for en montering gæstelisten.

10. Læs Ti grunde til at have et lille bryllup. Så læs Ti Flere grunde til at have et lille bryllup.Bemærk at disse er kun forslag. Hvis du elsker børn, ved alle midler få dem til dit bryllup! Hvis tanken om at have dine kolleger på dit bryllup gør dig varm og fuzzy – go for it. 

Bare mind dig selv om at det virkelig er okay at have et lille bryllup, selv om der er nogle sårede følelser undervejs.

Læs den ultimative bryllupsguide her

Uanset hvad du beslutter dig for, det altid går en lang vej til at være hensynsfuld over for andre. Hvis folk er ked af, at de ikke er inviteret, undskylde og forklare dem, at du har et lille bryllup, og at du bare ikke kan invitere alle.

Nogle vil få det, andre vil ikke. Courage, min kærlighed! Du vil ikke fortryde noget, som opholder sig tro mod jer selv. Men ikke bare tage det fra mig – lad disse par overbevise ya.Fortryd redigeringer

Læs også om festmusik til bryllup her