Rispapirlamper lavet af rispapir kan tilføje elegance og romantik

Rispapirlamper lavet af rispapir kan tilføje elegance og romantik til næsten enhver festlig lejlighed. Fordi de kan købes i mange forskellige farver, former og størrelser – og de ​​er relativt billige – mange brudepar vælger at bruge rispapirlamper til at udsmykke deres bryllup hvor festen afholdes . Det tager lidt tid og kræfter, men det er relativt nemt at dekorere med disse smukke og sarte lyse nuancer.

Rispapirlamper skaber stemningen til brylluppet

Udsmykning et bryllup er den tid til at skabe et øjeblik , der viser din stil og personlighed. Mange par vælger i dag at dekorere et smukt bryllup, uden at bruge en stor del af deres budget . En måde at spare penge og stadig se stilfuld er at dekorere med rispapir lanterner . En rispapirlampe er festlig , budget venlige og kan skabe et storslående udseende, når de er anbragt i bestemte mønstre i jeres festlokale.

Par bliver oftere end tidligere gift i egen have mellem træerne

Par bliver oftere end tidligere gift i egen have mellem træerne , under buegange og på stranden. Din fotograf og gæsterne vil tage en masse billeder af dette smukke øjeblik. Hvis du står under en buegang , kan du hænge lanterner fra bagsiden af buen . Hvis du står under træer , kan du overveje at hænge rispapirlamper fra grenene bag dig . Vær kreativ med din opsætning .

Du kan nemt skabe en eksklusiv stemning i festteltet eller det kedelige festlokale, opret blød belysning ved at trække rispapirlamperne over din bryllupsreception.

De smukke rispapirlamper kun ikke kun bruges til dekoration ved bryllupper ; de kan anvendes til belysning så godt som til alle fester. Opret blød romantisk belysning ved at trække papir lanterner over bordene på din reception eller spisested . Du skal bruge de lanterner, der har en vire inden i, dem kan man nemt hænge op ved hjælp af snor eller ledning. Når du har hængt dine lanterner op, kan du bruge en stige for at placere et lille ledlys, de kan brænde optil 36 timer, så slipper du nemlig for at trækker kabler i teltet.

indhold