Bryllupsfotograf

I modsætning til så mange andre bryllupsleverandører i jeres bryllupsplanlægning er en bryllupsfotografs arbejde ikke noget i kan høre, smage eller lugte. Der skal i bruge jeres mavefornemmelse og bruge god tid på internettet og finde ud af hvilken af fotograferne i gerne vil have skal forevige jeres bryllupsminder. Det kræver omhyggelig research og selektivitet fra jeres side så i vælger den rette bryllupsfotograf med de rette faglige færdigheder, en spændende fotokunstnerisk stil og en anbefalet profil.

Bryllupsfotograf

Valg af billedestil

Før du begynder at lede efter jeres fotograf, bør i først beslutte, hvilken type billedestil i som brudepar foretrækker. Det vil hjælpe jer en del med at afgøre, hvilken slags bryllupsfotograf, i ønsker der skal skyde jeres bryllup. Find inspiration på nettet. Der er masser af bryllupsfotografer i Danmark. Hvem skal i vælge?!

Brug god tid og tjek gerne så mange forskellige fotografer og billeder i har tiden til. Der er idag masser af bloggere, der skriver om alt mellem himmel og jord. Måske kan i også finde jeres bryllupsfotograf på Instagram eller Facebook. Mulighederne er mange og i kan kun vælge en. Nogle brudepar er mest til den romantiske og klassiske billedestil. Mens andre hellere vil fotograferes ved en bryllupsfotograf, der tilbyder den mere fotodokumentariske eller fotojournalistiske stil, hvor billederne er mere skæve og kantet i sit udtryk end ved de klassiske bryllupsbilleder.

Husk, at du ikke nødvendigvis behøver at vælge en bryllupsfotograf, der laver en bestemt stil. Flere og flere bryllupsfotografer, er begyndt at mikse stilarterne og du kan derfor booke en af disse fotografer, der mestrer begge elementer af bryllupsfotografiet. Ofte får i en god blanding af sort-hvid og farvebilleder og fotografen har sikkert også nogle bestemte fotofiltre, der lægges ovenpå den originale raw-fil i Lightroom eller et andet billedbehandlingsprogram.

Sæt jer ned og lav nogle spørgsmål til jeres bryllupsfotograf

Vores bedste råd er uden tvivl at i begrænser jer til max 3 fotografer inden i tager kontakt til disse for at forespørge på ledighed på jeres dato og bryllupsfotograf priser etc. Det er der jo flere grunde til. Har i gjort jeres research ordentligt og set en masse billeder på nettet, så ved i også hvad i gerne vil have. Det næste skridt handler om at finde frem til om fotografen er ledig og ikke mindst: Hvem ER bryllupsfotografen og hvad kan denne tilbyde af priser, pakker, antal billeder etc.

Når i har udvalgt max 3 fotografer i gerne vil gå videre med vil vi klart anbefale at i sætter jer ned og overvejer nogle spørgsmål i gerne vil have uddybet ved fotografen. I har aldrig prøvet dette før, men en erfaren bryllupsfotograf, har prøvet dette mange gange.

Læs artiklen: 50 spørgsmål til jeres bryllupsfotograf

Sæt jer ned og lav nogle spørgsmål til jeres bryllupsfotograf

Nøjes ikke med enkelte billeder – se altid hele bryllupsfotoserier

Når i skal booke jeres bryllupsfotograf, er det vigtigt i ikke Nøjes med at se enkelte billeder. For at få et ordentligt indblik i hvad resultatet af jeres potentielle bryllupsfotografs arbejde ender med at blive, bør i se 1 eller gerne flere HELE bryllupsfotoserier fra fotografen. Alle kan lave en hjemmeside idag og lægge nogle enkelte billeder på siden, der faktisk ser ret lækre ud. Men hvis resten af billederne så ikke lever op til samme standard, så vil i som brudepar efter brylluppet, sidde tilbage med en meget stærk : ÆV! Fornemmelse!

Mangler du inspiration til valg af brudekjole?

Nøjes ikke med enkelte billeder - se altid hele bryllupsfotoserier

Læs om fotografen på nettet og tjek efter anbefalinger

Hvis i ikke igennem jeres netværk har fået anbefalet en bryllupsfotograf i har hørt godt om, så står i akkurat samme sted, som så mange andre brudepar, der snart skal giftes: At i skal ud og vælge en bryllupsfotograf til jeres billeder fra dagen, uden den fornødne erfaring til at vælge den rette. Derfor kan det være en god idé at læse lidt anbefalinger af forskellige fotografer på nettet. Der er sider såsom Trustpilot, Facebook, Google Maps hvor andre har givet feedback på fotografernes arbejde. Det kan være en god guideline for jer, som brudepar så i vælger den rette fotograf til opgaven.

Bruger du Instagram?

Bryllupspakker og priser

Bryllupspakker og priser

Hvad koster en bryllupsfotograf? Hvilke bryllupspakker tilbyder denne og hvad koster det. Det er nogle af de spørgsmål i gerne skulle have besvaret i jeres bryllupsfotograf interview. Det er jo ikke uvæsentligt om i modtager alle billederne billedbehandlet og i fuld opløsning, eller kun i en web-opløsning og i så derefter selv skal betale en formue for at få udleveret filerne. Nogle bryllupsfotografer vil slet ikke udlevere deres digitale filer, da de jo så altid kan tjene ekstra på gen-bestilling af billeder gennem årene. Brug noget tid på først at finde frem til hvilke fotografer i gerne vil benytte og tjek så de priser den enkelte fotograf arbejder med. De fleste brudepar har desværre ikke ubegrænsede midler til afholdelse af brylluppet.

Hvad med rettighederne til jeres billeder?

Hvad med rettighederne til jeres billeder?

Det er også en essentiel del af jeres research i bryllupsplanlægningsfasen at i finder ud af, hvilke rettigheder i har til jeres billeder ved den enkelte fotograf. Normalt kører de fleste bryllupsfotografer med den model at i, som brudepar køber brugsretten til billederne. Fotografen ejer lovgivningsmæssigt rettighederne til alle billeder denne har fotograferet, medmindre andet (helst på skrift) er aftalt. Nogle brudepar har det bedst med at frikøbe rettighederne til bryllupsbillederne. Det betyder selvfølgelig en merpris oveni den pris i allerede ser beskrevet i de forskellige bryllupspakker hos fotograferne. Hvad prisen for de originale billedfiler koster, afhænger af fotografen. Nogle vil slet ikke sælge deres digitale filer.

Forbered en plan for jeres bryllupsdag og giv den til fotografen

Forbered en plan for jeres bryllupsdag og giv den til fotografen

Det er vores erfaring at det uden diskussion er en god idé at i forbereder en plan for jeres bryllupsdag og giver denne plan til fotografen. Det gør at i sikrer jer fotografen ved hvilke billeder, der betyder noget for jer. Hvilke dele af bryllupsdagen fotografen kan forvente, der skal fotograferes. Sørg også for fotografen får alle data på lokationer, kirke, toastmaster etc. Skulle der opstå uventede problemer på selve bryllupsdagen, så har bryllupsfotografen mulighed for at korrigere eller komme i kontakt med nogen. I selv har jo ikke en telefon på jer på den store dag. Men derfor kan i jo godt bede en god ven eller et familiemedlem være kontaktperson, så det altid er muligt at komme i kontakt med nogen ved brylluppet.

Nyd dagen og stol på jeres bryllupsplanlægning

Nyd dagen og stol på jeres bryllupsplanlægning

Når i er nået frem til selve bryllupsdagen er der intet andet at gøre end at nyde dagen og stole på jeres bryllupsplanlægning holder vand. Vi oplever faktisk at selvom en bryllupsplanlægning er nok så detaljeres udført, så vil der altid opstå mindre forskydninger og små ændringer. Det værste i så kan gøre er at lade disse irritationer påvirke dagen. Det er en stor dag og den slags kommer sjældent igen. Så slap af og hyg jer og overlad så resten til de kompetente mennesker i har hyret ind til at levere det de nu er hyret til at levere. Godt bryllup derude!

Herunder har vi lavet en liste over dygtige danske bryllupsfotografer vi kan anbefale:

Da flere og flere af vores læsere har opfordret os til at lave en såkalt bryllupsfotograf liste over de fotografer vi med vores erfaring kan vurdere leverer et godt resultatet fra bryllupper, så har vi endelig fået os taget sammen til at skrive lidt om nogle af de bryllupsfotografer i Danmark vi mener leverer et solidt håndværk når det kommer til bryllupsbilleder ihvertfald. Klik ind på listen herunder. Mener i at der mangler nogle fotografer på listen, er i mere end velkommen til at tilføje dem i kommentarfeltet herunder.

bryllupsfotograf Aarhus

bryllupsfotograf Aarhus

Skal i giftes i smilets by Aarhus, så bør i tage et klik over på bryllupsfotograf Forevigt hjemmeside. Vi har kun hørt godt om firmaet og bår man klikker rundt på deres hjemmeside oser den af både erfaring, kreativitet og ikke mindst professionalisme. Forevigt.dk har eksisteret i mindst 10 år i et mega presset marked af fotografer, der konstant indbyder hinanden og hvor der ikke mindst næsten hver dag dukker nye spillere op på området. Bryllupsfotograf forevigt.dk holder til i Aarhus, men kører over hele Danmark.

bryllupsfotograf i Vejle

Bryllupsfotograf i Vejle og Trekantsområdet

Også i Vejle er de godt med når det kommer til kompetente fotografer. Og som så mange andre fotografer i branchen tilbyder denne fotograf også bryllupsfotografering. Klikker man ind på Vejle fotografernes hjemmeside, finder i bestemt en dygtig en af slagsen. Der er super stor variation i billederne på siden og man kan se at fotografen kæler for mange forskellige slags bryllupsdetaljer. Her får i ikke kun flotte bryllupsportrætter af jer selv, men også en masse skønne detaljer af alle de andre essentielle dele af jeres bryllup.

bryllup-fotograf

Bryllupsfotografer i KBH og på Sjælland

Der er selvfølgelig også i Danmarks hovedstad fotografer, der kan finde ud af at portrættere et brudepar. Der er faktisk en del dygtige folk I København. Leder i efter en fotograf der laver anerledes, moderne og bryllupsbilleder med kant, så er der dog ikke helt så mange, der falder i den kategori. En af dem vi har fundet har mere end 10 års erfaring i branchen og har skudt over 300 bryllupper igennem tiden. Se billeder fra bryllupper i KBH her.

Fotograferne Brandt og Terp fra Silkeborg

Fotograferne Brandt og Terp fra Silkeborg

Er i et af de heldige brudepar, der til dagligt slår jeres folder i smukke Silkeborg eller omegn? Så har i muligheden for at booke efter vores ydmyge opfattelse nogle af Danmarks bedste bryllupsfotografer. Begge fotografer i firmaet har høstet stor international anerkendelse for deres nytænkning og kreativitet når det kommer til bryllupsfotografering. Begge fotografer har en baggrund, som professionelle reklamefotografer, men har udover det valgt også at knokle med bryllupsfotografiet. Se deres spændende bryllupsfoto her.

Familiefotografen laver også bryllupsbilleder

Familiefotografen laver også bryllupsbilleder

Det kommer nok ikke som nogen stor overraskelse at Familiefotografen også laver bryllupsbilleder. Med stor erfaring fra fotografering af større gruppper af mennesker, familier, børn, gravide, babyer og portrætter, må man sige at en familiefotograf, sagtens kan levere flotte og kreative bryllupsbilleder. Det handler vist kun at evnen til at udnytte lokationerne fotograferne placeres i og så omsætte disse til smukke og flotte billeder af brudeparret. Se familiefotografens bryllupsbilleder her.

Hvem synes i er dygtige bryllupsfotografer?

Skriv gerne en kommentar til spørgsmålet herunder! Vi hører selvfølgelig også gerne fra jer i en mail.

78 Kommentarer

 1. https://tinyurl.com/rsacwgxy g

  I am really loving the theme/design of your
  weblog. Do you ever run into any web browser compatibility issues?
  A handful of my blog visitors have complained about
  my blog not operating correctly in Explorer but looks great in Safari.
  Do you have any suggestions to help fix this problem?

  Svar
 2. tinyurl.com

  It’s going to be end of mine day, but before finish
  I am reading this wonderful post to improve my experience.

  Svar
 3. tinyurl.com

  I read this paragraph fully regarding the comparison of latest and preceding technologies, it’s awesome article.

  Svar
 4. www.myvinstitute.org

  I blog frequently and I seriously thank you for your information. The article has truly peaked my interest.
  I’m going to bookmark your site and keep checking for new
  details about once per week. I opted in for your Feed
  too.

  Svar
 5. http://111.12.162.34

  Good post. I learn something new and challenging on blogs I
  stumbleupon every day. It will always be helpful to read through content from other writers and use something from their web sites.

  Svar
 6. cbd oil that works 2020

  I visit day-to-day some blogs and sites to read content, except this blog gives
  quality based content.

  Svar
 7. cbd oil that works 2020

  It’s very effortless to find out any topic on net as compared to textbooks,
  as I found this article at this web site.

  Svar
 8. cbd oil that works 2020

  Thanks for another informative blog. The place else
  could I am getting that type of information written in such a perfect
  way? I’ve a mission that I’m simply now working on, and I’ve been at the look
  out for such information.

  Svar
 9. cheap flights with hotel

  Hi there everyone, it’s my first visit at this site, and article is in fact fruitful designed for me, keep up posting these types of content.

  Svar
 10. cheap flights with jet2 offers 2020

  I’m gone to say to my little brother, that he should also pay a visit this webpage
  on regular basis to get updated from most up-to-date news
  update.

  Svar
 11. best web hosting sites

  My family members always say that I am killing my time here at
  net, however I know I am getting know-how all the time by reading thes fastidious articles or reviews.

  Svar
 12. best web hosting company

  I all the time used to study paragraph in news papers but now as I am a user of internet thus from now I am using net for posts, thanks to web.

  Svar
 13. website host

  Yes! Finally something about web hosting.

  Svar
 14. website hosting companies

  With havin so much content do you ever run into any problems of plagorism or
  copyright violation? My website has a lot of unique content
  I’ve either created myself or outsourced but it appears a lot of
  it is popping it up all over the internet without my authorization. Do
  you know any solutions to help reduce content from being ripped
  off? I’d truly appreciate it.

  Svar
 15. web host

  Pretty great post. I just stumbled upon your weblog and wanted to say that
  I have truly enjoyed browsing your weblog posts.
  After all I’ll be subscribing for your rss feed
  and I am hoping you write again soon!

  Svar
 16. website host

  This is my first time go to see at here and i am
  actually pleassant to read everthing at single place.

  Svar
 17. best web hosting

  Aw, this was a really good post. Taking the time and actual effort to make a superb article… but what can I say… I
  procrastinate a lot and don’t seem to get nearly anything done.

  Svar
 18. best web hosting

  Fantastic items from you, man. I have keep in mind your stuff
  prior to and you’re just too fantastic. I really like what you’ve got
  right here, certainly like what you are stating and the best way by which you assert it.
  You’re making it enjoyable and you continue to care for to keep it
  smart. I can’t wait to read much more from you.

  This is really a great web site.

  Svar
 19. web hosting service

  It’s actually a great and helpful piece of info. I’m satisfied that you just shared this useful information with us.
  Please keep us up to date like this. Thanks for sharing.

  Svar
 20. cheap flights

  Great blog! Is your theme custom made or did you download it from
  somewhere? A theme like yours with a few simple tweeks would really
  make my blog jump out. Please let me know where you got
  your design. Cheers

  Svar
 21. cheap flights

  Hi there, this weekend is pleasant designed for me,
  since this time i am reading this impressive educational paragraph here
  at my home.

  Svar
 22. cheap flights

  I like the valuable info you provide in your articles.

  I’ll bookmark your blog and check again here frequently.
  I am quite certain I’ll learn a lot of new
  stuff right here! Good luck for the next! cheap flights
  34pIoq5

  Svar
 23. cheap flights

  Hey would you mind stating which blog platform you’re using?
  I’m looking to start my own blog soon but I’m having a
  tough time making a decision between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal.
  The reason I ask is because your design seems different then most blogs and I’m looking for something unique.
  P.S My apologies for getting off-topic but I had to ask!

  cheap flights yynxznuh

  Svar
 24. cheap flights

  Hi there mates, good piece of writing and nice urging commented at this place,
  I am in fact enjoying by these. 3aN8IMa cheap flights

  Svar
 25. cheap flights

  I enjoy reading a post that can make men and women think.

  Also, thanks for allowing me to comment! cheap flights 31muvXS

  Svar
 26. cheap flights

  Your style is really unique in comparison to other people I’ve read stuff from.
  I appreciate you for posting when you have
  the opportunity, Guess I’ll just bookmark this web site. 31muvXS cheap flights

  Svar
 27. cheap flights

  Hello there, You’ve done a fantastic job. I’ll certainly digg it and personally recommend to my friends.

  I am sure they’ll be benefited from this site. yynxznuh cheap
  flights

  Svar
 28. cheap flights

  Thank you for the good writeup. It in truth used to be
  a enjoyment account it. Glance advanced to more introduced agreeable from you!
  By the way, how can we keep in touch? 32hvAj4 cheap flights

  Svar
 29. web hosting services

  I’m really impressed with your writing skills as well as with the layout on your blog.
  Is this a paid theme or did you customize it yourself? Anyway keep up
  the nice quality writing, it’s rare to see a great
  blog like this one nowadays.

  Svar
 30. cheap flights

  I don’t even know the way I stopped up right here, but I thought this put
  up was good. I don’t know who you are however certainly you’re going to
  a famous blogger in the event you aren’t already. Cheers!

  3gqLYTc cheap flights

  Svar
 31. cheap flights

  Hey there! Do you know if they make any plugins to protect against hackers?
  I’m kinda paranoid about losing everything I’ve worked hard on.
  Any suggestions?

  Svar
 32. cheap flights

  What’s up, the whole thing is going sound here and ofcourse every one is
  sharing facts, that’s actually good, keep up writing.
  cheap flights yynxznuh

  Svar
 33. cheap flights

  My partner and I stumbled over here by a different web address and thought I might check things out.
  I like what I see so now i’m following you. Look forward to looking over your
  web page for a second time.

  Svar
 34. cheap flights

  Hello there I am so happy I found your website, I really
  found you by mistake, while I was looking on Google for something else, Regardless I am here now and would just like to say cheers for a marvelous post and a all
  round enjoyable blog (I also love the theme/design),
  I don’t have time to go through it all at the minute but I have saved it and also included your RSS feeds, so
  when I have time I will be back to read a great deal more, Please do keep up
  the awesome job.

  Svar
 35. cheap flights

  hey there and thank you for your information – I have certainly picked up anything new from
  right here. I did however expertise several technical points using this website,
  as I experienced to reload the site many times previous
  to I could get it to load properly. I had been wondering if your web hosting is
  OK? Not that I’m complaining, but slow loading instances times
  will very frequently affect your placement in google and could damage your quality score if advertising and marketing with Adwords.
  Anyway I am adding this RSS to my email and can look out for a lot more of your respective fascinating content.

  Make sure you update this again very soon.

  Svar
 36. cheap flights

  Hi there! Do you use Twitter? I’d like to follow you if that
  would be ok. I’m definitely enjoying your blog and look forward
  to new updates.

  Svar
 37. cheap flights

  No matter if some one searches for his required thing, therefore he/she wants to be available that in detail, thus that thing is maintained over here.

  Svar
 38. black mass

  Hi, There’s no doubt that your site could be having internet browser
  compatibility problems. Whenever I look at your website in Safari, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it’s got some overlapping issues.

  I simply wanted to provide you with a quick heads up! Other than that, excellent website!

  Svar
 39. black mass

  This piece of writing gives clear idea in support of the new users of blogging, that truly how to do blogging.

  Svar
 40. webhosting

  If you want to improve your experience simply keep visiting this website and be updated with the latest news update
  posted here.

  Svar
 41. web hosting company

  We absolutely love your blog and find a lot of your post’s to be
  just what I’m looking for. can you offer guest writers
  to write content in your case? I wouldn’t mind writing a post or elaborating
  on some of the subjects you write in relation to here.
  Again, awesome site!

  Svar
 42. best web hosting sites

  Thanks , I’ve recently been looking for information approximately this subject for a long time and yours is the best I have discovered so far.
  However, what in regards to the conclusion? Are you certain about the source?

  Svar
 43. viagra sipariş

  Özellikle internet kullanımının yaygınlaşmasıyla beraber Viagra sipariş etmek daha kolay ve güvenilir bir hale gelmiştir. İstenilen doz ve tablet miktarlarında Viagra sipariş etmek güvenilir bir şekilde ödemesini yapmak insanlar için de çok önemlidir.

  Svar
 44. Scholarship Essay Help

  The services offered by Scholarship Essay Help are able to provide you with an effective essay by adhering to the essay writing principles and save a lot of time.

  Svar
 45. v bucks generator

  It’s an amazing paragraph designed for all the web viewers; they will take advantage from it I am sure.|

  Svar
 46. tedwedbookkeeping

  Impressive!Thanks for the post Thanks for this post i just added comment in my blog.

  Svar
 47. my assignment help

  I have been working as a full-time academic at MyAssignmentHelpNow to help students with their academic writing requirements. We offered writing help to the students who are struggling with their academic writing tasks. Our experts possess a good writing and researching skills and thus we are able to provide the best supervision to the students.

  Svar
 48. fantasy premier league

  Play fantasy cricket on India’s no.1 App and get a chance to win up to 50 lakhs in every match. Download the app now!

  Svar

Indsend Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *