Umiddelbart kunne det lyde som om man var i gang med at holde et mere ”simpelt” bryllup

Umiddelbart kunne det lyde som om man var i gang med at holde et mere ”simpelt” bryllup, men i virkeligheden kan det blive en kæmpeoplevelse, meget større end et bryllup i lejede lokaler.

Men – faldgruberne bør undgås – her er nogle af dem nævnt:

1. Parkering
at gå udenfor hjemmet og se på forholdene – regn ud hvor mange biler, der kan risikere at komme – aftal med naboer og genboer, at bilerne må holde overalt.

Et alternativ kunne være, at man bad gæsterne mødes på en større parkeringsplads og samlet blev fragtet i bus til hjemmet. Det kræver lidt koordinering, men det kan lade sig gøre.

2. Toiletforhold
ammel selskabsregel siger 1 toilet til hver 25 gæster. Har I ikke det, bør I overveje nogle diskret toiletvogne – de er faktisk meget nydelige – og pyntes de med blomsterbuketter, så fremstår de med et personligt præg.

3. Dans
har man smukke gulve, eller tæppebelagte gulve, så kan man leje et ”dansegulv” i forskellige størrelser – både til udendørs og indendørs brug.

Eller også kan man nøjes med brudevalsen og ingen dans. En fest kan blive mindst ligeså spændende uden dans, som med. Erstat eventuelt dansen med underholdning.

4. Maden
Sørg for at aftale hvor meget plads en anretter/kogekone skal have, måske skal man bruge et ekstra værelse fylde med borde til ekstra køkken

5. Strømforhold
Har man både orkester med alt deres el-grej, samt køkkenet i fulde omdrejninger, så vil det være en god idé at sørge for at gennemgå strømforholdene, da sikringerne ellers nemt kan springe.

6. Vejret
Ligegyldigt hvad vejrudsigten siger, så hav alternative planer for alt udendørs aktivitet. Det giver ro og ingen stress.

Der kan være endnu flere faldgruber man bør gennemtænke, alt efter hjemmets størrelse og indretning – men som indledningsvist nævnt, så vil et bryllup hjemme altid blive en mindeværdig oplevelse –både for gæster og brudepar.

Mød her Danmarks bedste bryllupsfotograf.