Bryllupsfotograf

I modsætning til så mange andre bryllupsleverandører i jeres bryllupsplanlægning er en bryllupsfotografs arbejde ikke noget i kan høre, smage eller lugte. Der skal i bruge jeres mavefornemmelse og bruge god tid på internettet og finde ud af hvilken af fotograferne i gerne vil have skal forevige jeres bryllupsminder. Det kræver omhyggelig research og selektivitet fra jeres side så i vælger den rette bryllupsfotograf med de rette faglige færdigheder, en spændende fotokunstnerisk stil og en anbefalet profil.

Bryllupsfotograf

Valg af billedestil

Før du begynder at lede efter jeres fotograf, bør i først beslutte, hvilken type billedestil i som brudepar foretrækker. Det vil hjælpe jer en del med at afgøre, hvilken slags bryllupsfotograf, i ønsker der skal skyde jeres bryllup. Find inspiration på nettet. Der er masser af bryllupsfotografer i Danmark. Hvem skal i vælge?!

Brug god tid og tjek gerne så mange forskellige fotografer og billeder i har tiden til. Der er idag masser af bloggere, der skriver om alt mellem himmel og jord. Måske kan i også finde jeres bryllupsfotograf på Instagram eller Facebook. Mulighederne er mange og i kan kun vælge en. Nogle brudepar er mest til den romantiske og klassiske billedestil. Mens andre hellere vil fotograferes ved en bryllupsfotograf, der tilbyder den mere fotodokumentariske eller fotojournalistiske stil, hvor billederne er mere skæve og kantet i sit udtryk end ved de klassiske bryllupsbilleder.

Husk, at du ikke nødvendigvis behøver at vælge en bryllupsfotograf, der laver en bestemt stil. Flere og flere bryllupsfotografer, er begyndt at mikse stilarterne og du kan derfor booke en af disse fotografer, der mestrer begge elementer af bryllupsfotografiet. Ofte får i en god blanding af sort-hvid og farvebilleder og fotografen har sikkert også nogle bestemte fotofiltre, der lægges ovenpå den originale raw-fil i Lightroom eller et andet billedbehandlingsprogram.

Sæt jer ned og lav nogle spørgsmål til jeres bryllupsfotograf

Vores bedste råd er uden tvivl at i begrænser jer til max 3 fotografer inden i tager kontakt til disse for at forespørge på ledighed på jeres dato og bryllupsfotograf priser etc. Det er der jo flere grunde til. Har i gjort jeres research ordentligt og set en masse billeder på nettet, så ved i også hvad i gerne vil have. Det næste skridt handler om at finde frem til om fotografen er ledig og ikke mindst: Hvem ER bryllupsfotografen og hvad kan denne tilbyde af priser, pakker, antal billeder etc.

Når i har udvalgt max 3 fotografer i gerne vil gå videre med vil vi klart anbefale at i sætter jer ned og overvejer nogle spørgsmål i gerne vil have uddybet ved fotografen. I har aldrig prøvet dette før, men en erfaren bryllupsfotograf, har prøvet dette mange gange.

Læs artiklen: 50 spørgsmål til jeres bryllupsfotograf

Sæt jer ned og lav nogle spørgsmål til jeres bryllupsfotograf

Nøjes ikke med enkelte billeder – se altid hele bryllupsfotoserier

Når i skal booke jeres bryllupsfotograf, er det vigtigt i ikke Nøjes med at se enkelte billeder. For at få et ordentligt indblik i hvad resultatet af jeres potentielle bryllupsfotografs arbejde ender med at blive, bør i se 1 eller gerne flere HELE bryllupsfotoserier fra fotografen. Alle kan lave en hjemmeside idag og lægge nogle enkelte billeder på siden, der faktisk ser ret lækre ud. Men hvis resten af billederne så ikke lever op til samme standard, så vil i som brudepar efter brylluppet, sidde tilbage med en meget stærk : ÆV! Fornemmelse!

Mangler du inspiration til valg af brudekjole?

Nøjes ikke med enkelte billeder - se altid hele bryllupsfotoserier

Læs om fotografen på nettet og tjek efter anbefalinger

Hvis i ikke igennem jeres netværk har fået anbefalet en bryllupsfotograf i har hørt godt om, så står i akkurat samme sted, som så mange andre brudepar, der snart skal giftes: At i skal ud og vælge en bryllupsfotograf til jeres billeder fra dagen, uden den fornødne erfaring til at vælge den rette. Derfor kan det være en god idé at læse lidt anbefalinger af forskellige fotografer på nettet. Der er sider såsom Trustpilot, Facebook, Google Maps hvor andre har givet feedback på fotografernes arbejde. Det kan være en god guideline for jer, som brudepar så i vælger den rette fotograf til opgaven.

Bruger du Instagram?

Bryllupspakker og priser

Bryllupspakker og priser

Hvad koster en bryllupsfotograf? Hvilke bryllupspakker tilbyder denne og hvad koster det. Det er nogle af de spørgsmål i gerne skulle have besvaret i jeres bryllupsfotograf interview. Det er jo ikke uvæsentligt om i modtager alle billederne billedbehandlet og i fuld opløsning, eller kun i en web-opløsning og i så derefter selv skal betale en formue for at få udleveret filerne. Nogle bryllupsfotografer vil slet ikke udlevere deres digitale filer, da de jo så altid kan tjene ekstra på gen-bestilling af billeder gennem årene. Brug noget tid på først at finde frem til hvilke fotografer i gerne vil benytte og tjek så de priser den enkelte fotograf arbejder med. De fleste brudepar har desværre ikke ubegrænsede midler til afholdelse af brylluppet.

Hvad med rettighederne til jeres billeder?

Hvad med rettighederne til jeres billeder?

Det er også en essentiel del af jeres research i bryllupsplanlægningsfasen at i finder ud af, hvilke rettigheder i har til jeres billeder ved den enkelte fotograf. Normalt kører de fleste bryllupsfotografer med den model at i, som brudepar køber brugsretten til billederne. Fotografen ejer lovgivningsmæssigt rettighederne til alle billeder denne har fotograferet, medmindre andet (helst på skrift) er aftalt. Nogle brudepar har det bedst med at frikøbe rettighederne til bryllupsbillederne. Det betyder selvfølgelig en merpris oveni den pris i allerede ser beskrevet i de forskellige bryllupspakker hos fotograferne. Hvad prisen for de originale billedfiler koster, afhænger af fotografen. Nogle vil slet ikke sælge deres digitale filer.

Forbered en plan for jeres bryllupsdag og giv den til fotografen

Forbered en plan for jeres bryllupsdag og giv den til fotografen

Det er vores erfaring at det uden diskussion er en god idé at i forbereder en plan for jeres bryllupsdag og giver denne plan til fotografen. Det gør at i sikrer jer fotografen ved hvilke billeder, der betyder noget for jer. Hvilke dele af bryllupsdagen fotografen kan forvente, der skal fotograferes. Sørg også for fotografen får alle data på lokationer, kirke, toastmaster etc. Skulle der opstå uventede problemer på selve bryllupsdagen, så har bryllupsfotografen mulighed for at korrigere eller komme i kontakt med nogen. I selv har jo ikke en telefon på jer på den store dag. Men derfor kan i jo godt bede en god ven eller et familiemedlem være kontaktperson, så det altid er muligt at komme i kontakt med nogen ved brylluppet.

Nyd dagen og stol på jeres bryllupsplanlægning

Nyd dagen og stol på jeres bryllupsplanlægning

Når i er nået frem til selve bryllupsdagen er der intet andet at gøre end at nyde dagen og stole på jeres bryllupsplanlægning holder vand. Vi oplever faktisk at selvom en bryllupsplanlægning er nok så detaljeres udført, så vil der altid opstå mindre forskydninger og små ændringer. Det værste i så kan gøre er at lade disse irritationer påvirke dagen. Det er en stor dag og den slags kommer sjældent igen. Så slap af og hyg jer og overlad så resten til de kompetente mennesker i har hyret ind til at levere det de nu er hyret til at levere. Godt bryllup derude!

Herunder har vi lavet en liste over dygtige danske bryllupsfotografer vi kan anbefale:

Da flere og flere af vores læsere har opfordret os til at lave en såkalt bryllupsfotograf liste over de fotografer vi med vores erfaring kan vurdere leverer et godt resultatet fra bryllupper, så har vi endelig fået os taget sammen til at skrive lidt om nogle af de bryllupsfotografer i Danmark vi mener leverer et solidt håndværk når det kommer til bryllupsbilleder ihvertfald. Klik ind på listen herunder. Mener i at der mangler nogle fotografer på listen, er i mere end velkommen til at tilføje dem i kommentarfeltet herunder.

bryllupsfotograf Aarhus

bryllupsfotograf Aarhus

Skal i giftes i smilets by Aarhus, så bør i tage et klik over på bryllupsfotograf Forevigt hjemmeside. Vi har kun hørt godt om firmaet og bår man klikker rundt på deres hjemmeside oser den af både erfaring, kreativitet og ikke mindst professionalisme. Forevigt.dk har eksisteret i mindst 10 år i et mega presset marked af fotografer, der konstant indbyder hinanden og hvor der ikke mindst næsten hver dag dukker nye spillere op på området. Bryllupsfotograf forevigt.dk holder til i Aarhus, men kører over hele Danmark.

bryllupsfotograf i Vejle

Bryllupsfotograf i Vejle og Trekantsområdet

Også i Vejle er de godt med når det kommer til kompetente fotografer. Og som så mange andre fotografer i branchen tilbyder denne fotograf også bryllupsfotografering. Klikker man ind på Vejle fotografernes hjemmeside, finder i bestemt en dygtig en af slagsen. Der er super stor variation i billederne på siden og man kan se at fotografen kæler for mange forskellige slags bryllupsdetaljer. Her får i ikke kun flotte bryllupsportrætter af jer selv, men også en masse skønne detaljer af alle de andre essentielle dele af jeres bryllup.

bryllup-fotograf

Bryllupsfotografer i KBH og på Sjælland

Der er selvfølgelig også i Danmarks hovedstad fotografer, der kan finde ud af at portrættere et brudepar. Der er faktisk en del dygtige folk I København. Leder i efter en fotograf der laver anerledes, moderne og bryllupsbilleder med kant, så er der dog ikke helt så mange, der falder i den kategori. En af dem vi har fundet har mere end 10 års erfaring i branchen og har skudt over 300 bryllupper igennem tiden. Se billeder fra bryllupper i KBH her.

Fotograferne Brandt og Terp fra Silkeborg

Fotograferne Brandt og Terp fra Silkeborg

Er i et af de heldige brudepar, der til dagligt slår jeres folder i smukke Silkeborg eller omegn? Så har i muligheden for at booke efter vores ydmyge opfattelse nogle af Danmarks bedste bryllupsfotografer. Begge fotografer i firmaet har høstet stor international anerkendelse for deres nytænkning og kreativitet når det kommer til bryllupsfotografering. Begge fotografer har en baggrund, som professionelle reklamefotografer, men har udover det valgt også at knokle med bryllupsfotografiet. Se deres spændende bryllupsfoto her.

Familiefotografen laver også bryllupsbilleder

Familiefotografen laver også bryllupsbilleder

Det kommer nok ikke som nogen stor overraskelse at Familiefotografen også laver bryllupsbilleder. Med stor erfaring fra fotografering af større gruppper af mennesker, familier, børn, gravide, babyer og portrætter, må man sige at en familiefotograf, sagtens kan levere flotte og kreative bryllupsbilleder. Det handler vist kun at evnen til at udnytte lokationerne fotograferne placeres i og så omsætte disse til smukke og flotte billeder af brudeparret. Se familiefotografens bryllupsbilleder her.

Hvem synes i er dygtige bryllupsfotografer?

Skriv gerne en kommentar til spørgsmålet herunder! Vi hører selvfølgelig også gerne fra jer i en mail.

1.328 Kommentarer

 1. storno brzinol

  I am glad to be a visitor of this thoroughgoing web blog! , regards for this rare information! .

  Svar
 2. Element Vape

  I think this is among the most important information for me.

  And i am glad reading your article. But want to remark on few general things, The site
  style is ideal, the articles is really great : D. Good job,
  cheers

  Svar
 3. micro.blog

  scoliosis
  Why users still make use of to read news papers when in this technological globe everything is presented on web?

  scoliosis

  Svar
 4. j.mp

  scoliosis
  There is certainly a great deal to know about this subject.

  I like all of the points you’ve made. scoliosis

  Svar
 5. j.mp

  scoliosis
  You really make it seem so easy with your presentation but I in finding
  this topic to be actually something which I think I’d by
  no means understand. It seems too complicated and very broad for
  me. I am looking ahead to your next post, I’ll try to get the grasp of it!
  scoliosis

  Svar
 6. scoliosissurgery.wildapricot.org

  scoliosis
  You ought to take part in a contest for one of the highest quality sites on the
  internet. I am going to highly recommend this website!

  scoliosis

  Svar
 7. 온라인카지노

  What’s up to every body, it’s my first visit of this weblog; this blog carries awesome and really excellent
  data in favor of visitors. 온라인카지노

  Svar
 8. Hazel B. Sherman

  I have to admit that you have shown a great insperation in this wonderful site. I understood that we should teach a tactical approach in every learning opportunity that we received even in our own ways of learning before teaching technical skills and showing the result to others to come up for successful and contented result Check out this Another Application review about Money Well Review

  Svar
 9. 우리카지노

  Pretty nice post. I just stumbled upon your blog and
  wanted to say that I’ve really enjoyed surfing around your blog posts.

  After all I will be subscribing to your rss feed and I hope you write again very soon!

  Svar
 10. shine900

  according to the Gaza Health Ministry. Fifteen Palestinians have been killed in clashes in the occupied West Bank. 카지노사이트
  During that time Hamas has launched some 3,440 rockets from Gaza into Israel, killing ten Israelis including two children and one soldier, officials there said. Israel’s Iron Dome missile defense system intercepts the vast majority of the rockets, and the population shelter in a network of shelters and safe rooms throughout the country.

  Svar
 11. gain777.com

  The U.S. earlier blocked a statement by the United Nations Security Council that called for an end to “the crisis related to Gaza” and for the protection of civilians.
  카지노사이트

  Svar
 12. aace777.com

  He said Israel’s sole aim was “to dismantle terror infrastructure and protect our people. This criticism of Israel is hypocritical and detrimental to the global fight against terror.”
  카지노사이트

  Svar
 13. https://www.kkr789.com

  while Palestinian worshippers were praying there during Ramadan, the Muslim holy month. Hamas responded by firing rockets into Israel, which has replied with its own bombing campaign.

  Svar
 14. aace777.com

  The Israeli military says it tries to minimize civilian injuries and deaths, and accuses Hamas of using people as human shields.
  카지노사이트

  Svar
 15. https://www.qqueen700.com

  As well as the deaths and injuries, some 2,500 people in Gaza have been left homeless after at least 90 buildings including hundreds of housing units have been destroyed, according to a statement by the United Nations Office for the Coordination of Humanitarian Affairs on Monday.
  카지노사이트

  Svar
 16. https://www.rcasinosite.com

  Schools and hospitals have been damaged, the OCHA said, including those run by international organizations such as Doctors Without Borders. One high-rise building destroyed by Israeli jets
  카지노사이트

  Svar
 17. https://6869milesoflove.tumblr.com/

  free dating sites
  Hi there, You’ve done a fantastic job. I’ll definitely digg it and personally
  suggest to my friends. I am confident they will be benefited from this website.
  dating sites

  Svar
 18. asmr on

  I do not even know the way I ended up right
  here, but I believed this publish was good.
  I do not realize who you might be however definitely you’re going to a famous blogger if you are not
  already. Cheers!

  Svar
 19. asmr are

  Hey I am so grateful I found your site, I really found you by
  mistake, while I was looking on Yahoo for something else, Anyhow I am here now and would just like
  to say kudos for a tremendous post and a all round entertaining blog (I
  also love the theme/design), I don’t have time to look over it all at the minute but I have
  book-marked it and also included your RSS feeds, so when I have time I
  will be back to read much more, Please do keep up the superb job.

  Svar
 20. StJohnClinic Botox Edinburgh

  Hiya! I know this is kinda off topic nevertheless I’d figured I’d ask. Would you be interested in trading links or maybe guest writing a blog article or vice-versa? My website goes over a lot of the same topics as yours and I believe we could greatly benefit from each other. If you happen to be interested feel free to send me an email. I look forward to hearing from you! Great blog by the way!

  Svar
 21. it dating sites

  Wow that was unusual. I just wrote an extremely
  long comment but after I clicked submit my comment
  didn’t appear. Grrrr… well I’m not writing all that over again. Regardless, just
  wanted to say excellent blog!

  Svar
 22. on free dating sites

  I absolutely love your website.. Great colors & theme.
  Did you make this site yourself? Please reply back as I’m planning to create my
  very own website and want to find out where you got this from or exactly what the theme is named.
  Thank you!

  Svar
 23. Payday loans

  I know this if off topic but I’m looking into starting my own weblog and was wondering what all is needed to get set up?
  I’m assuming having a blog like yours would cost
  a pretty penny? I’m not very web smart so I’m not 100% positive.
  Any tips or advice would be greatly appreciated. Many thanks

  Svar
 24. dating sites this

  Hi! This is kind of off topic but I need some help from
  an established blog. Is it very hard to set up your own blog?
  I’m not very techincal but I can figure things out pretty quick.
  I’m thinking about making my own but I’m not sure where
  to begin. Do you have any ideas or suggestions?
  Cheers

  Svar
 25. 샌즈카지노

  Wow! This blog looks just like my old one! It’s on a
  totally different subject but it has pretty much the same layout and design. Great choice of colors!

  Svar
 26. 마리나 베이 샌즈 카지노

  Hi there it’s me, I am also visiting this web site on a regular basis, this web site is truly nice and the people
  are genuinely sharing fastidious thoughts.

  Svar
 27. on free dating sites

  Hi there, its pleasant paragraph on the topic of media print, we all know media is a impressive source of information.

  Svar
 28. dating sites why

  I’m truly enjoying the design and layout of your site.
  It’s a very easy on the eyes which makes it much more enjoyable
  for me to come here and visit more often. Did you hire out a developer to create your theme?

  Outstanding work!

  Svar
 29. scoliosis surgery on

  Hi Dear, are you genuinely visiting this website
  regularly, if so then you will without doubt get good experience.

  Svar
 30. 우리 카지노

  Hello, i think that i saw you visited my blog thus i came to “return the favor”.I’m attempting to find things to enhance
  my website!I suppose its ok to use some of your ideas!!

  Svar
 31. surgery scoliosis and

  Somebody necessarily help to make severely articles I would state.

  That is the first time I frequented your website page and to this point?
  I amazed with the analysis you made to create this actual submit amazing.
  Fantastic activity!

  Svar
 32. on surgery scoliosis

  This post will help the internet visitors for building up new website or
  even a weblog from start to end.

  Svar
 33. there scoliosis surgery

  Hi, Neat post. There’s a problem together with your website in internet explorer,
  may test this? IE nonetheless is the marketplace chief
  and a large section of people will pass over your magnificent writing due to this problem.

  Svar
 34. Puff Bar

  great submit, very informative. I ponder why the other specialists of this sector don’t understand this.
  You must continue your writing. I’m confident, you have
  a great readers’ base already!

  Svar
 35. dating sites this

  Hi there to all, how is the whole thing, I think every one is getting more from this website, and
  your views are fastidious for new visitors.

  Svar
 36. their dating sites

  Hello there! This article could not be written much better!

  Reading through this article reminds me of my previous roommate!

  He constantly kept preaching about this. I will send this post to him.
  Pretty sure he’ll have a good read. Many thanks for sharing!

  Svar

Indsend Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *